10 trăsături ale femeii care atrage bărbații narcisiști

Unul dintre motivele pentru care multe relații se destramă este că unul dintre parteneri este narcisist, iar celălalt, de obicei femeia, este o persoană dependentă. Nimeni nu poate fi fericit în dragoste până când nu-și vindecă rănile și nu cunoaște iubirea de sine.

Există 10 semne că atragi bărbați narcisiști și că a venit timpul să lucrezi asupra ta pentru a schimba lucrurile.

1. Te simți extrem de incomod atunci când nu ești de acord cu cineva.

2. Ai tendința să răspunzi în primele 5 minute atunci când cineva îți trimite un mesaj, chiar dacă ești ocupată cu altceva. Ești întotdeauna la dispoziția altora.

3. Te adaptezi întotdeauna la ceea ce vrea partenerul sau prietenii. Nu ții cont de nevoile și dorințele tale.

4. De obicei, eviți responsabilitatea, preferi ca alții să decidă pentru tine. De exemplu, chiar și atunci când ești întreabă unde ți-ai dori să iei cina, răspunzi că nu ai preferințe speciale. Ești fericită oriunde.

5. Întotdeauna încerci să-i mulțumești pe toți, să nu-i contrazici. Chiar dacă nu ai aceeași opinie, te comporți de parcă ești de acord cu acțiunile și cuvintele lor.

6. Simți nevoia de a-ți ajuta partenerul, de a-l vindeca și de a-l face să uite trecutul dureros, în special pentru că simți că ești singura persoană care îl poate ajuta să revină pe calea cea bună.

7. Ai fost ofensată și manipulată de oameni în care aveai încredere totală.

8. Nu-ți imaginezi că în această lume cineva te poate considera o persoană rea. Faci tot ce-ți stă în puteri pentru ca alții să te vadă o femeie bună.

9. Atragi bărbații care nu-ți acordă prea multă atenție, dar cărora le place să fie centrul atenției și să vorbească despre personalitatea lor.

10. Te simți vinovată și rușinată când îi rogi pe alții să-ți respecte limitele personale. Îți este foarte greu să spui ”nu”.