Iată cât de norocos ești în dragoste în funcție de zodie.

Cât norocos ești în dragoste în funcție de zodie? Dacă unele semne ale zodiacului pot construi relații armonioase, atunci altele trebuie să depună eforturi mari pentru a nu le distruge. Reprezentanții diferitelor semne ale zodiacului au diferite șanse de succes în dragoste.

Berbec

Atât femeile, cât și bărbații Berbec sunt lideri înnăscuți. Oamenii acestui semn sunt deschiși, luminoși și energici. De aceea, comunică ușor cu s*xul opus. Dar, de îndată ce simte că partenerul concurează cu el, i se trezește spiritul rivalității și distruge tot ce întâlnește în cale.

Taur

Taurul rareori suferă de lipsă de atenție din partea s*xului opus. Fiind selectiv în dragoste, nu-i este atât de ușor să găsească exact ceea ce-i cere sufletul și mintea. Dar dacă întâlnește un candidat demn, el cu ușurință va construi relații calde și puternice.

Gemeni

Gemenii nu pot fi numiți norocoși în dragoste. În ciuda farmecului lor înnăscut și a capacității de a face impresie bună asupra celorlalți, ei nu întotdeauna sunt însoțiți de noroc în dragoste. Din moment ce sunt prea iubitori și nestatornici, puțini oameni reușesc să-i țină într-o relație, rămânând interesanți pentru ei mai mulți ani.

Rac

Racul este considerat un semn de familie, pentru care este extrem de important să aibă alături un partener stabil și de încredere. Această fire blândă și receptivă este creată pentru relații serioase și puternice. Relațiile ușuratice și complicate le va respinge. Deci șansele de a-și lega viața cu un partener demn sunt destul de mari.

Leu

Obișnuiți să judece oamenii după aspect, Leii adesea sunt fascinați de oamenii nedemni. Ei sunt atrași de statutul, frumusețea, faima și farmecul unui potențial partener. De aceea, rareori se gândesc la cât de sincere sunt intențiile lui.  Persoanele viclene pot profita cu ușurință de credulitatea Leilor.

Fecioară

Fecioara nu este prea norocoasă în dragoste. Și nu pentru că nu ar fi destul de bună. Dimpotrivă, nativii acestui semn sunt probabil prea buni pentru relații serioase. Cel puțin, așa cred ei înșiși. Problema este că Fecioarei nu-i place să-și piardă timpul pe relații neserioase, ea vrea să-i dăruiască inima doar unui partener de încredere pe care uneori îl caută toată viața.

Balanța

Nativii acestui semn, fiind sub protecția frumoasei Venus, atrag ca un magnet atenția si iubirea s*xului opus. Balanțele întotdeauna sunt iubite și respectate. În plus, ele știu cum să cucerească persoana pe care o plac și cu ușurință îi pot câștiga dragostea pentru toată viața.

Scorpion

Această persoană carismatică și misterioasă știe să cucerească și să facă pe oricine să se îndrăgostească de el. Dar există și cealaltă parte a monedei, nu oricine este gata să-i îndure temperamentul fierbinte și caracterul de proprietar.

Săgetător

În ciuda faptului că Săgetătorul este favoritul publicului, viața sa personală nu întotdeauna se dezvoltă în cel mai bun mod. Goana constantă după ceva mai bun îl împiedică să construiască relații puternice. Bărbații acestui semn zodiacal, de obicei, au mai mult succes în dragoste decât femeile.

Capricorn

Conservator și susținător al relațiilor puternice, Capricornul vrea să-și găsească un partener cu aceleași viziuni despre viață și în viitor să construiască o familie puternică cu el. Dacă găsește o astfel de persoană, atunci îl așteaptă o viață fericită. Dar, după cum arată practica, în drumul său există mult mai mulți oameni care nu sunt așa cum vrea.

Vărsător

Nativii acestui semn se încadrează în lista celor care, de multe ori nu au noroc în dragoste. Și nu se poate spune că suferă prea mult din această cauză. Vărsătorul – este un filozof, un revoluționar. Mintea lui este plină de idei inovatoare îndreptate spre dezvoltarea viitorului. Iar dragostea va mai aștepta!

Pești

Succesul Peștilor în dragoste depinde complet de dorința lor de a-l obține. Dacă această dorință există, nu le va fi dificil să atragă persoana potrivită în viața lor, dăruindu-i atenție, căldură și iubire necondiționată. Iar dacă le lipsește, ei se bucură și de singurătate, plutind în lumea iluziilor fantastice.