5 Semne că relația voastră va depăși toate obstacolele vieții.

Multe cupluri visează să aibă o relație puternică. Dar oare toate relațiile pot trece testul timpului? Cum înțelegeți că într-adevăr aveți o relație puternică? Există 5 semne de bază care indică faptul că relația voastră va depăși toate încercările vieții, dacă, desigur ambii vă doriți asta.

  1. Întotdeauna găsiți motive pentru reconciliere.

Chiar dacă luați decizia să vă despărțiți, este foarte dificil să faceți acest pas. Întotdeauna vă întoarceți, chiar dacă spuneți că nu ar trebui să fiți împreună sau că trebuie să vă odihniți unul de celălalt. În același timp, relația voastră devine mai puternică și aveți o comunicare mai bună. Dacă nicio ceartă nu vă poare despărți complet, atunci relația voastră este puternică.

2. Ambii sunteți liberi de stereotipuri

Indiferent de ceea ce se spune în jurul vostru, indiferent de obstacolele care apar între voi, veți fi întotdeauna capabili să vă înțelegeți și să vă iertați reciproc, considerând că slăbiciunile și chiar acțiunile grave sunt greșeli de viață. Dacă relația voastră nu vă distruge ca personalități, ea poate deveni foarte puternică, chiar dacă toată lumea este împotriva voastră.

3. Încercările vieții nu vă îndepărtează, ci vă apropie

Sărăcia, conflictele cu rudele, necesitatea de a locui cu părinții, zvonurile despre infidelitate și multe altele – nu vă înstrăinează, ci dimpotrivă, vă fac mai apropiați decât înainte. Nu pierdeți dragostea și afecțiunea în nicio situație, deși pentru ambii ar fi mult mai ușor să renunțați la tot și să plecați. Dacă este așa, atunci practic nimic nu vă poate rupe relația, pentru că deveniți mai apropiați cu fiecare încercare a vieții.

4. Recunoașteți unicitatea celuilalt.

Dacă vă înțelegeți din jumătate de cuvânt și aveți multe amintiri care vă apropie și vă leagă, va fi foarte dificil să vă separați. Și aici, unic  poate fi considerat orice – de la frumusețea exterioară până la capacitatea de a cânta la chitară, ajutorul, consolarea, plimbările împreună pe străzile de noapte ale orașului. Fiecare partener înțelege că nu va găsi un om mai bun. Amintirile comune, interesele și recunoașterea unicității – sunt o bază importantă pentru a deveni mai apropiați.

5. De fiecare dată găsiți ceva nou unul în celălalt

Dacă se întâmplă acest lucru, niciodată nu vă veți plictisi unul cu celălalt și, prin urmare, problemele interne nu vă vor separa niciodată, doar dacă ambii nu veți dori să rupeți relația.