Aceste 10 Semne îți spun clar că ești într-o relație cu bărbatul nepotrivit.

Fiecare femeie vrea să creadă că bărbatul ei este cel mai bun. Prin urmare, ea caută în partener acele calități pe care le consideră importante pentru construirea unei relații puternice.

Însă unii bărbați își ascund atât de bine defectele, încât e dificil să înțelegi de la bun început cum este el cu adevărat. Cu toate astea, există unele semne evidente că ești într-o relație cu bărbatul nepotrivit.

1. Se comportă de parcă îi datorezi ceva

Decența bărbatului constă în răbdarea lui, în capacitatea de a respecta femeia și de a se comporta cu ea în mod corespunzător. Dacă nu face asta, atunci întâlnirile voastre sunt pentru el un mijloc de a-și atinge scopul, iar ca persoană nu-l interesezi absolut deloc.

2. Îți face complimente dubioase.

Atunci când complimentele bărbatului cu care te întâlnești sunt oarecum deranjante, el nu este persoana potrivită pentru tine.

3. Consideră că gelozia necontrolată – este o dovadă a iubirii.

Dacă la începutul relației femeile sunt flatate de atenția sporită din partea unui bărbat, mai târziu totul devine obositor și tensionat. În cele din urmă, o atenție sporită se transformă în gelozie și obsesie necontrolată. Multe femei recunosc că le sperie ideea de a fi lângă un bărbat gelos.

4. Te face să te simți vinovată, dacă nu ai timp pentru el.

În afară de el, desigur, ai o familie, prieteni, carieră. Și este firesc să le acorzi timp. Dar se pare că el nu înțelege de ce nu este prioritatea ta în viață. Problema apare atunci când așteaptă să faci asta și chiar mai rău, îți cere să faci asta de fiecare dată.

5. Îți cumpără doar ceea ce-i place lui, nu ție.

Stilul tău este o parte din tine. Acționând împotriva voinței tale și impunându-ți ceea ce-i place lui, bărbatul cu siguranță crede că are gusturi mai bune decât tine și nu-i pasă de ceea ce dorești tu.

6. Se exprimă urât despre fostele partenere

În opinia sa, el este o victimă, iar relația anterioară s-a încheiat din cauza fostei partenere. Nu este exclus faptul că după ce vă despărțiți, te așteaptă aceeași soartă. Și dimpotrivă, dacă nu-ți spune nimic despre fostele relații sau vorbește cu respect despre ele, acest lucru îl caracterizează dintr-o poziție bună.

7. Relațiile cu alte femei nu au fost de lungă durată. 

Dacă bărbatul e trecut de prima tinerețe, iar relațiile din viața lui nu au durat mai mult de două luni, acesta este, de asemenea, un motiv să fii atentă.  Este posibil ca femeile să-l fi evitat dintr-un motiv. Și cel mai probabil, motivul este caracterul său dificil.

8. Abilitățile de comunicare și manierele sale lasă de dorit

Dacă bărbatul se comportă urât cu tine și cu alte persoane, asta spune despre el că este un om rău. Pe lângă faptul că acțiunile sale sunt groaznice, el nu-și recunoaște vina, nu-și cere scuze, chiar dacă are un comportament urât, blestemă, insultă etc.

9. Se laudă

Un bărbat cu adevărat bun nu se va lăuda de ceva și nu se va lăuda pe sine. Dacă bărbatul face asta, gândește-te, oare cineva demn și bun își va face publicitate?

10. Vorbește urât despre rudele sau prietenii tăi

Un bărbat bun niciodată nu va vorbi rău despre alții. Dacă își permite ceva asemănător față de prietenele, tata, mama sau sora ta, înseamnă că nu este cel mai decent din lume. Un bărbat bun întotdeauna îi respectă pe ceilalți, în special dacă e vorba de rudele sau prietenii jumătății sale.