7 greșeli majore pe care le fac unele femei la începutul relației. Nu le repeta și tu!

Dragostea – este ca un pahar fragil care se poate sparge în sute de fragmente, de la cea mai mică atingere. Atât de greu de găsit și atât de ușor de pierdut. Uneori sentimentele îndrăgostiților mor, iar relația nu se dezvoltă din cauza unor greșeli prostești.

Iată ce nu ar trebui să faci în niciun caz la începutul unei relații:

1. Să vorbești despre foștii parteneri

Este normal ca, pe măsură ce te apropii de o persoană, să vrei să te deschizi. Însă revelațiile despre foștii parteneri nu vor duce la nimic bun: bărbatul fie va vorbi și el despre fostele partenere, fie nu va dori să se lege cu femeia care a fost părăsită de alții.

2. Să planifici viitorul comun

Ați ieșit la câteva întâlniri, iar tu deja vorbești despre viitorul vostru comun. Nimeni nu-ți interzice să-l vizualizezi, dar atunci când ești singură, nu la a treia întâlnire. Poate că alesul tău nu este împotrivă “să construiască o casă, să sădească un copac și să crească un fiu”, dar cu o asemenea presiune, el cu siguranță va fi confuz.

3. Să faceți dragoste la prima întâlnire.

Mai târziu îi poți repeta de o sută de ori: ”eu nu sunt așa”, însă în momente de îndoială sau dezacorduri el se va gândi că nu ești femeia potrivită, dacă ești de acord să faci dragoste cu primul pe care-l întâlnești. În plus, bărbații sunt ”vânători” și dacă obțin ceea ce-și doresc, ei merg din nou la vânătoare.

4. Să-ți schimbi viața de dragul bărbatului

Nu-ți spunem să fii egoistă, dar nici nu trebuie să devii o jucărie în mâinile bărbatului. Este prostesc la cererea lui să porți fustele lungi pe care le urăști sau să nu mai mergi la sala de sport, doar pentru că lui nu-i place. La prima întâlnire te-a plăcut așa cum ești (dacă nu te-ai prefăcut) deci, care este rostul să devii alta?

5. Să locuiți împreună

A trăi împreună – nu e ceva rău, însă devii automat o menajeră care slujește bărbatul: spală, calcă, gătește. Și în acest caz nu aștepta să-ți ceară mâna, pentru că nu se va întâmpla. De ce și-ar asuma obligații, dacă are deja toate privilegiile.

6. Să achiți facturile și să-i rezolvi problemele

Și nici măcar nu este vorba de bani – ci de energia feminină. Vei atrage ca un magnet bărbații slabi care doar îți vor lua banii, energia și puterea, fără să-ți ofere nimic în schimb.

7. Să te prefaci

Nu merită să construiești o relație pe minciuni. Mai devreme sau mai târziu bărbatul va afla adevărul și relația voastră se va încheia, pentru că el s-a îndrăgostit de altă femeie, nu de cea care ești cu adevărat.