Doar o singură linie din palme te poate descrie cu exactitate!

Liniile din palme la fiecare om sunt unice. Nu există oameni în lume care ar avea aceeași imagine a acestor linii. Din cele mai vechi timpuri, acest fapt a fost în atenția nu numai a oamenilor de știință, ci și a clarvăzătorilor care încercau să “citească” soarta omului, bazându-se pe aceste linii.

Trebuie de remarcat faptul că există trei linii principale:

– Calea sănătății;

– Calea sufletului.

– Calea vieții.

Calea sufletului/inimii, apare pe ambele palme destul de diferit. Această linie poate spune lucruri interesante despre tine. Privește-ți palmele:

1. Dacă linia Inimii este la același nivel pe ambele mâini.

Ești o persoană rară. Ai un caracter destul de dificil, din cauza căruia adesea suferi. Ești un om bun, dar foarte sensibil și emoțional. Cei din jur găsesc destul de greu limbă comună cu tine. Pentru că uneori ești contradictoriu: poți fi neserios, îngândurat, apoi poți glumi sau te poți înfuria. Uneori ești inteligent, alteori stupid.

2. Dacă pe mâna stângă Linia Inimii este mai jos decât pe mâna dreapta.

Ești o persoană foarte înțeleaptă. Te bazezi numai pe tine. Dacă se întâmplă un conflict, încerci să-ți păstrezi raționalitatea, să găsești o soluție logică din această situație.

Îți alegi partenerul, bazându-te pe gândurile pragmatice. Poți accepta calm slăbiciunile partenerului. Acestea nu sunt o problemă pentru tine.

Ești o persoană calmă, răbdătoare, autosuficientă. Îți poți controla comportamentul chiar și în cele mai dificile situații. Cu toate acestea, ești destul de exigentă față de propria persoană. Din acest motiv, suferi de multe ori de tristețe și depresie.

3. Dacă pe mâna dreaptă Linia Inimii este mai jos decât pe mâna stângă:

Ești o persoană activă și amoroasă. Ai o intuiție bine dezvoltată, știi exact cum te vei simți cu o persoană sau alta. Nu ești o persoană conflictuală. Încerci să eviți tot felul de certuri. Întotdeauna te comporți cu demnitate în astfel de situații.

Cel mai important obiectiv al tău este să-ți găsești fericirea. Te vei căsători numai din dragoste. Nu vei tolera infidelitatea și minciunile. Ești un prieten și un interlocutor minunat.