5 Complimente pe care vrea să le audă fiecare bărbat. Nu ezita să i le spui!

Se spune că femeile iubesc cu urechile. Psihologii afirmă că și bărbații iubesc cu urechile, însă nu toate femeile stăpânesc arta de a alege cuvintele potrivite.

Un lucru important care unește toți bărbații, fără excepție, indiferent de statut și obiceiuri, este confirmarea importanței lor. De aceea, încurajarea, sprijinul, ajutorul de a-și crește stima de sine – este sarcina directă a fiecărei femei înțelepte. Cu toate acestea, este important să nu-l lauzi prea mult pentru a nu-i provoca iluzii de grandoare.

Deci, ce vrea să audă fiecare bărbat? Ce complimente îl fac inconștient să fie atras de tine, să se simtă confortabil și încrezător alături de tine?

În primul rând, orice bărbat, chiar și cel mai infantil, întotdeauna și în orice vrea să-și confirme puterea, evaluarea calităților “tribale”. Cea mai simplă observație cum ar fi: “Ești atât de puternic!”, după ce a bătut un cui dintr-o singură lovitură, îl va face fericit. Chiar dacă nu va arăta acest lucru, să știi că așa este.

Orice evaluare a acțiunilor, cuvintelor sau darurilor sale ar trebui să fie însoțite de un zâmbet sincer și fraza: “Scumpule, a fost minunat!”.

Complimentele care subliniază s*xualitatea, sunt un alt subiect preferat al bărbaților. “Nu mi-a fost niciodată atât de bine” se permite, mai ales dacă acest lucru este adevărat și dacă situația dispune astfel de confesiuni tandre.

Râzi la glumele lui. Simțul umorului este principalul indicator al inteligenței și, prin urmare, fiecare bărbat vrea să fie un om care poate surprinde cu mintea lui. “Dragă, am râs cu lacrimi! Nu pot uita ce ai spus … “

De asemenea poți utiliza experiența clasicilor sau te poți inspira din filme. Unul dintre cele mai bune exemple de complimente corecte a fost în filmul “Legenda lui Zorro”, unde Catherine Zeta-Jones, salvându-se, a lăudat inamicul: “Când ești atât de aproape, mi se taie respirația.” Orice bărbat într-o astfel de situație își pierde voința.

Capacitatea de a-l convinge să facă așa cum îți dorești cu ajutorul complimentelor este cea mai mare artă. Încearcă ceva de genul: “Eu nu insist, doar că tu vei face asta mai bine decât alții!”