Opinia unei femei: ”Căsătoria la o vârstă înaintată este o povară pentru mine…”

Venind la psiholog, o femeie și-a descarcat sufletul, împărtășindu-și gândurile despre bărbați și căsătoria la o vârstă înaintată.

”Mulți mă vor condamna, alții ar putea să nu fie de acord, însă nu e opinia unei femei imature, ci opinia unei femei cu experiență. Rolul soțului în viața mea cu siguranță nu este colorat pozitiv.

După 50 de ani, soțul este o datorie serioasă și groaznică pentru femeie, acesta doar îți creează probleme suplimentare, sarcini obligatorii neplăcute, murdărie, dezordine și multe alte probleme.

Cred că la această vârstă este mai bine să-ți cumperi o pisică sau un câine, decât să-ți găsești un soț. Animalele te vor iubi, te vor întâlni, vei primi mai multă iubire și mai puține griji.

Toți bărbații în vârstă se uită la fetele tinere, imaginându-și că sunt niște supermani, iar tu vei fi o aplicație casnică, așteptându-l cu supa caldă, tratându-i bolile și problemele psihologice. Acești bărbați nu au nici corp frumos, nici afaceri, nici bani, sunt nepricepuți și au un caracter urât. Aceasta este caracteristica soților în vârstă. Nu mai vorbesc despre sforăitul pe timp de noapte și alte frumuseți, cum ar fi șosetele veșnic aruncate. Unde este fericirea aici?

E mult mai avantajos să-ți găsești un prieten-amant, care îți acordă atenție și ajutor cel puțin pentru o oră. Astfel te poți relaxa și avea grijă numai de tine.

Bărbații sunt egoiști și trăiesc toată viața doar pentru ei, e timpul să ne amintim și de noi. Toate problemele financiare și casnice, creșterea copiilor, ordinea, gătitul, călcatul sunt pe seama femeii… Ei se folosesc toată viața de munca noastră și nu o apreciază.

Înțeleg perfect fetele care nu se grăbesc să se căsătorească. Doamnele inteligente și practice nu vor să care pe umerii lor firavi bărbații și copiii.

Gândiți-vă dragi doamne, înainte de a face acest pas serios, gândiți-vă cu cine plecați și de ce? Aceasta este opinia mea. Cred că la vârsta înaintată e mai bine să fii singură, veselă, sănătoasă, fericită și liberă.”