Aceste 5 Obiceiuri Feminine atrag bărbații ca un magnet.

”Fata trebuie să aibă două calități: să fie elegantă și fabuloasă.” – Coco Chanel

Majoritatea bărbaților nu sunt obișnuiți să-și exprime emoțiile. Adesea, acest lucru duce la tot felul de neînțelegeri și așteptări nerealizate și, de asemenea, poate deveni un obstacol între bărbat și femeie. Însă există câteva lucruri în comportamentul femeilor care atrag bărbații ca un magnet.

Cum faci bărbatul să se îndrăgostească de tine?

1. Arată-ți simpatia

De regulă, multe femei încearcă să trezească simpatia s*xului opus, demonstrând o anumită detașare. Ele pot aștepta câteva ore sau zile înainte de a răspunde unui mesaj, pentru a nu părea disperate. Sau vor pretinde că sunt foarte ocupate, în speranța că bărbatul va manifesta interes.

Această abordare, uneori, poate da rezultate opuse. El va deveni confuz și în cele din urmă, acest joc doar îl va respinge.

Nu este nimic în neregulă să-ți arăți interesul față de bărbat și nu este nevoie să manifești inaccesibilitate în fiecare zi. În schimb, poți folosi o altă tactică. Arată-i bărbatului că îți place de el și fii interesată când sunteți împreună.

Este demonstrat faptul că omul începe să se îndrăgostească de cel care își arată simpatia.

2. Abilitatea de a-i provoca emoții puternice

Trebuie să-i provoci emoții puternice când sunteți împreună. El le va asocia cu tine și asta va crea scânteia necesară.

Prin urmare, dacă găsești o modalitate de a face acest lucru, de exemplu, în timp ce faceți sport sau vizitați ceva, el va asocia aceste sentimente cu tine.

3. Obiceiul de a râde de glumele lui

Mai întâi de toate, nu trebuie să te forțezi să râzi la fiecare glumă pe care o spune bărbatul. Dar dacă vrei să râzi cu adevărat, nu trebuie să te reții.

Femeile iubesc bărbații cu simțul umorului, pentru că acesta este un indicator al inteligenței. La rândul lor, bărbații preferă femeile care percep pozitiv umorul lor, iar acest lucru sporește atracția fizică.

4. Sociabilitatea

Conform multor studii, puteți deveni mai atractivi, fiind înconjurați de prieteni. Oamenii de știință au descoperit că există așa-numitul “efect al fanilor” atunci când percepția noastră devine mai pozitivă, dacă suntem într-un grup.

În primul rând, într-un cerc de prieteni, arăți mai sociabilă și mai prietenoasă. Poți face cunoștință cu bărbatul fiind într-un grup și asta îți va spori atractivitatea.

5. Senzualitatea

Foarte multe femei nu-și folosesc farmecul feminin pentru a cuceri bărbații. De exemplu, multe dintre le subestimează puterea atingerilor fizice. Majoritatea bărbaților trăiesc ani de zile fără îmbrățișări, mângâieri pe spate sau alte forme de mângâiere.

Folosește limbajul corpului pentru a aprinde în bărbat sentimentele, mângâindu-i mâna, atingându-i accidental piciorul sau ținându-i mâna timp de câteva secunde.