Bărbatul va înceta să te aprecieze, dacă faci aceste 3 Greșeli în relație!

Probabil îți amintești cum îți oferea daruri la începutul relației, te răsfăța cu sărutări pasionale și complimente, iar apoi toate astea au dispărut brusc. Ce s-a întâmplat? Relația a devenit o rutină sau bărbatul nu te mai apreciază?

Dacă bărbatul a încetat să-ți aducă micul dejun și cafeaua în pat, dacă nu se mai laudă prietenilor cu tine, cel mai probabil, este vina ta.

Dar nu-ți face griji, totul poate fi corectat. Adesea, femeile comit aceleași greșeli, din cauza cărora bărbații își pierd interesul. Iată care sunt acestea:

1.Femeia nu are încredere în sine, se teme să nu-l piardă

El este atât de grijuliu, amuzant și popular, o adevărată comoară. Câștigă bine, iubește copiii, nu consumă alcool – ce-ți mai dorești? Și atunci femeia se gândește: dacă cineva vrea să-mi fure fericirea? Sau mai rău – bărbatul se va plictisi și va pleca la alta. Bazându-se pe aceste gânduri, ea își creează singură probleme, agățându-se strâns de bărbat, îndeplinindu-i toate capriciile, sacrificându-și interesele.

Iar bărbații imediat citesc această frică și profită de femeie. Într-o zi el uită să-i ofere flori, apoi nu o mai ajută prin casă, după care își revendică drepturile, considerând că toți în jur îi datorează ceva.

Ea suportă, se simte nedemnă, dependentă sau slabă. Și atât timp cât nu va învăța să se aprecieze, să stabilească granițe ferme, bărbatul va continua să-și șteargă picioarele de ea. Pentru că ea însăși îi permite asta.

2. Ea spune spune întotdeauna “da”, nu insistă asupra opiniilor sale.

E greu să respecți pe cineva care nu are propria individualitate, care este întotdeauna de acord cu tine, trăiește cu interesele tale. Într-o astfel de relație devine plictisitor, focul și interesul dispar, nu există schimb de energie.

Soția pare pustie, te copie ca un papagal. Poate că nu vrea să jignească pe nimeni, încercând să-i facă pe plac bărbatului, să-l susțină – dar nu cu prețul propriului “eu”.

În relație trebuie să existe un dialog, un schimb de opinii, chiar dacă aveți idei diferite. Acest lucru aprinde interesul reciproc, te prezintă ca o personalitate capabilă să gândească, să-și apere convingerile.

O astfel de femeie este mult mai interesantă, decât una pustie și prostuță. Pentru că se cunoaște bine, are interese și propria viziune asupra vieții. Pentru asta vrei să o respecți. Bărbatul niciodată nu va înceta să aprecieze o astfel de femeie!

3. Face din alesul ei un idol, îndeplinindu-i toate capriciile.

Există un tip de femei care își divinizează exagerat bărbatul, oferindu-i toată dragostea, îndeplinindu-i toate capriciile, sacrificându-și viața doar ca domnul să fie fericit. Și în același timp uită de sine, își abandonează prietenii, hobby-urile, munca și se dedică soțului. Practic suflă praful de pe el, își face griji pentru dispoziția lui, îi iartă totul…

E logic în acest caz că, bărbatul se va relaxa, se va simți stăpân pe situație și va înceta să respecte femeia. Dar oare tu nu meriți propria viață?

De îndată ce îți vei aminti că ești o persoană separată cu interesele, scopurile și dorințele tale, de îndată ce vei înțelege că familia este o uniune a doi oameni egali și nu o relație între un rege și un slujitor, totul se va ameliora.

Analizează-ți cu atenție poziția, înainte de a-ți învinovăți partenerul și de a cere mai multă dragoste. Bărbații sunt atrași de femeile care nu li se dedică pe deplin, ci încearcă să păstreze distanța.

Iubește-te și respectă-te în primul rând pe tine, iar bărbatul lasă-l să te admire!