Crezi că bărbatul nu te mai iubește? Dacă face aceste 6 Lucruri, să știi că nu ai dreptate!

Uneori poți avea senzația că bărbatul și-a pierdut interesul pentru tine, că s-a îndepărtat sau nu te mai iubește. Începi să-i prinzi fiecare mișcare, privire, cuvânt și frază, încercând să găsești un sens ascuns și confirmarea presupunerilor tale. Însă de multe ori toate acestea nu sunt decât gânduri care nu au nimic de-a face cu realitatea, pentru că dacă bărbatul nu te-ar iubi, el nu ar face aceste 6 lucruri.

1.Este fidel

Femeile au o intuiția bine dezvoltată și își dau seama când bărbatul înșală. Acest sentiment este incorporat în noi de natură și subconștientul nu ne înșală niciodată. Dacă știi că bărbatul tău este nu este capabil să te trădeze, ai încredere în el și în tine.

2. Se interesează ce faci

Bărbatul care nu mai iubește, în primul își pierde interesul pentru femeie.  Nu o mai întreabă ce face, îi ignoră poveștile, nu este interesat de sentimentele și starea ei interioară. Dacă partenerul tău se implică activ nu numai în viața lui, dar și în viața ta, poți fi sigură că manifestările lui sunt cu adevărat sincere și adevărate.

3. Cedează

Dacă bărbatul te pune pe primul loc în viața lui, cedând, manifestând înțelegere, acest lucru spune că sentimentele lui sunt încă vii, că el te mai iubește. Cel mai important lucru este să-i vezi atitudinea bună și desigur să o apreciezi.

4. Te dorește.

Probabil acesta este unul dintre cei mai importanți indicatori că te iubește. Dacă te dorește, înseamnă că nu este pasionat de alta și te consideră la fel de frumoasă și atractivă. Pentru bărbați intimitatea în relații este un lucru foarte foarte important. Dacă partenerul tău nu manifestă dorință, atunci ar trebui să-ți faci griji.

5. Nu-ți provoacă durere și nu te ofensează

Durerea poate fi văzută în două moduri – atât morală, cât și fizică. Doar bărbatul care iubește cu adevărat niciodată nu insultă, nu umilește și nu agresează fizic o femeie. Iar dacă se întâmplă acest lucru, fugi de el, pentru că aici nu miroase deloc a atitudine bună.

6. Vorbește despre un viitor comun.

Un semn clar că bărbatul a încetat să te iubească este atunci când, în conversații, el spune “eu” în loc de “noi”, când își planifică numai viitorul său. Dacă partenerul tău vrea să mergeți împreună, poți respira liniștit – te iubește, totul este bine.