O Femeie Înțeleaptă nu va face niciodată aceste 6 LUCRURI!

Probabil pe parcursul anilor ai acumulat o listă impresionantă de lucruri stupide, de care preferi să nu-ți amintești. Psihologii ne spun ce nu ar face niciodată o femeie inteligentă, pentru ca mai târziu să regrete.

1.Nu va studia ceea ce i-au ales părinții

Majoritatea părinților știu ce profesie i se potrivește mai bine fetiței lor. O femeie înțeleaptă, însă, știe clar ce vrea și nu-i va fi teamă să-și stabilească obiective mari. Ea va alege acele specialități în care și-ar dori să se dezvolte: afaceri, politică, IT, arhitectură și alte zone “masculine”, potrivit amatorilor.

Dacă vrei să te realizezi, atunci definește clar zona în care ți-ai dori să avansezi și nu-i asculta pe cei care îți spun că nu vei reuși ( acești oameni nu au obținut nimic în viață și vor să ai aceeași soartă).

2. Nu se va angaja în funcția care nu-i place, dar îi aduce bani.

Femeile inteligente sunt concentrate, în primul rând, pe a atinge anumite înălțimi în carieră și vin la birou nu pentru că este necesar, ci pentru că generează idei noi și dovedesc în fiecare zi că sunt capabile de multe lucruri.

3. Nu se va căsători din interes

Femeia înțeleaptă nu se opune propriilor sentimente, dar nici nu-și pierde capul, indiferent cât de pasionată este dragostea. Ea nu va suporta bărbatul pe care nu-l iubește, doar pentru că are deja 40-45-50 de ani și îi este teamă de singurătate. Ea știe, că e mult mai rău dacă, din cauza fricilor va fi nefericită într-o relație și va face viața partenerului la fel de insuportabilă.

4. Nu va rata o ocazie bună

Psihologii spun că în viața fiecăruia dintre noi apare o oportunitate bună, dar foarte puțini știu să o folosească. Pentru că majoritatea oamenilor nu cred în fericirea lor și nu utilizează darul oferit de soartă.

Femeile înțelepte care au profitat de șansa pe care au avut-o cândva, au putut să-și schimbe radical viața: să obțină un loc de muncă prestigios, să se mute în străinătate, să nască un copil, să-și cumpere propriul apartament, să-și deschidă o afacere, să câștige un milion în cele din urmă…

5. Nu se va critica nejustificat.

Din anumite motive, multe fete și femei consideră că nu pot fi interlocutoare interesante sau atât de atrăgătoare încât bărbații decenți să vrea să le cunoască. Femeile înțelepte nu fac asta. Ele își cunosc valoarea și sunt sigure de propria atractivitate. Ele nu au timp să se critice sau să se îngrijoreze din cauza unor eșecuri – în schimb, vor inventa ceva care le va ajuta să schimbe orice situație în favoarea lor.

6. Nu se va împotmoli în datorii

Desigur, cel puțin o dată în viață fiecare dintre noi contractează un credit. Însă paradoxul este că majoritatea femeilor nu știu cum să-și gestioneze corect banii și foarte curând se împotmolesc în datorii. O femeie înțeleaptă nu face asta, ea fie economisește singură, fie apelează la prieteni sau cunoștințe.