5 greșeli pe care fac femeile de peste 50 de ani și arată amuzant.

Femeia la orice vârstă vrea să rămână frumoasă.

La 50 de ani, de asemenea, trebuie să aveți grijă de aspect pentru a face impresie bună. Însă există câteva tabuuri, despre care doamnele de 50 de ani nu ar trebui să uite:

Machiajul luminos

Probabil femeile de până la 35 de ani își pot permite rujul roșu. Însă doamnele de 50+ nu trebuie să uite că el doar le va adăuga câțiva ani și va accentua ridurile din colțurile buzelor. De asemenea, ar fi bine să renunțați la umbrele albastre, violete, verzi și să optați pentru nuanțele naturale.

Hainele prea largi sau prea mici

Nu ezitați să cumpărați haine de mărimea D-voastră, pentru că îmbrăcămintea cu o mărime mai mică deja va arăta ridicol. Și nici hainele prea largi nu sunt o opțiune bună. Vizual ele doar vor mări silueta. Mai bine alegeți “mijlocul de aur”. Evitați fustele mini.

Stilul tineresc. 

Îmbrăcămintea pentru adolescenți arată ridicol pe femeile în vârstă. Acordați atenție și imprimeului. Acesta nu ar trebui să fie prea luminos. Scăpați de lucrurile “leopard” din dulapul D-voastră.

Zona decolteului prea deschisă

La această vârstă pieptul nu mai arată ca înainte. Nu arată deloc “ispititor”, ci cumva trist. Gândiți-vă la asta.

Coafura de “bunică”.

Vârsta nu este un indicator că trebuie să-ți tai părul scurt sau să-l ondulezi permanent. Optați pentru o tunsoare elegantă, ușor de coafat și care va arăta mereu bine.