Alege cu grijă oamenii pe care îi lași în viața ta!

Niciodată nu uita omul care te-a ignorat, atunci când aveai nevoie de el și omul care te-a ajutat, chiar dacă nu i-ai cerut ajutorul.

În viață, întotdeauna vei dori să simți iubirea. Vei dori să fii pozitivă mereu cu cei pe care îi întâlnești. Să vezi binele în oameni. Vei dori să-i alegi pe cei cu inima bună.

Nu vrei să te înconjuri cu negativism. Nu vrei să te gândești că toți își doresc să profite de tine. Vrei să crezi că oamenii sunt demni de dragostea ta și chiar dacă unii dintre ei fac greșeli, oricum merită să fie iertați. Acesta este un stil de viață decent. Acesta este un comportament decent în relațiile cu oamenii pe care îi întâlnești în viața de zi cu zi.

Dar nu poți fi atât de naivă. Nu trebuie să crezi că oamenii te vor trata întotdeauna bine. Pentru că nu suntem perfecți. Pentru că nu întotdeauna vom lua deciziile corecte și nu vom face lucrurile bine. Nu vom face întotdeauna numai bine.

Iată de ce nu-ți poți permite să fiți atât de lipsită de griji. Nu te poți deschide oamenilor care te rănesc sau te folosesc.

Nu poți lăsa oamenii să te calce în picioare, să-ți facă rău și să te folosească. Da, vrei să fii cât mai deschisă. Dar trebuie să te gândești și la tine. Nu vrei să rămâi cu inima zdrobită. Nu vrei să fii folosită. Ești ființă vie și trebuie să te protejezi. Trebuie, să te gândești la bunăstarea ta. Trebuie să fii puțin egoistă.

Pentru că în cele din urmă poți oferi multe. Oferi multă dragoste, deci trebuie să fii mai atentă. Dacă oferi prea multă dragoste celor care nu merită, nu-ți va rămâne nimic pentru cei apropiați. Dacă te oferi prea mult celor care nu merită, riști să nu lași nimic pentru cei vrednici. Alege oamenii care te aleg.

Nu poți continua să-ți dedici timpul și energia oamenilor toxici care îți fac viața mai rea. Nu poți continua să faci loc în viața ta pentru astfel de oameni, dacă te fac mai rea, dacă te transformă într-o persoană rece și sceptică. De aceea, observă pe cine lași în viața ta. Ar trebui să găsești timp numai pentru oamenii vrednici.

În viață, vei avea multe urcușuri și coborâșuri. Și ai nevoie de anumiți oameni pentru a fi mai puternică. Ai nevoie de sprijinul și motivația lor.

De aceea, este foarte important să nu uiți astfel de oameni. Este important să-i apreciezi pe cei care te ajută în viață. Acești oameni merită dragostea, timpul și atenția ta. Exact pentru acești oameni trebuie să-ți consumi energia. Ei merită sentimentele tale.

Și nu-i uita pe cei care nu sunt alături de tine atunci când ai nevoie de ei cel mai mult. Cei care vin doar atunci când au nevoie. Probabil acești oameni nu merită timpul tău.