7 Semne care îți sugerează că femeia vrea să plece din relație.

Mai devreme sau mai târziu, relația dintre bărbat și femeie își pierde romantismul și pasiunea inițială. Ea trece la un alt nivel – de prietenie, rudenie. Cu toate acestea, căldura nu dispare din comunicare.

Te pot alerta numai semnele care vorbesc în mod clar despre o criză. De exemplu, există 7 semne în comportamentul femeii care vrea să plece din relație.

Aspectul exterior

Ea nu se mai aranjează și nu poartă lenjerie frumoasă pentru tine, prin casă o vezi mereu neîngrijită. Însă se machiază, își pune cele mai bune ținute atunci când iese cu prietenele într-o cafenea sau la alte evenimente sociale.

Intimitatea

Refuzul de a face dragoste, dacă nu este asociat cu starea de sănătate, este un semn de îngrijorare. Pretextele frecvente: “sunt obosită”, “mă doare capul” sunt folosite de femei într-o situație de evitare, când contactul fizic nu le aduce plăcere.

Creează conflicte

E nevoie de mult curaj să vorbești cu partenerul direct despre încheierea relației. De aceea, femeia creează certuri, căutând un motiv pentru separare.

Timpul petrecut separat

Dacă înainte femeia voia să-și petreacă timpul liber cu tine, îți împărtășea interesele, acum încearcă să se izoleze – acesta este un semnal periculos.

Nu aveți un viitor comun

Femeia nu-și mai planifică viitorul cu tine. La propunerea: “trebuie să luăm o ipotecă în acest an” sau “să mergem în vacanță”, ea răspunde evaziv: “Vom vedea”, “Să ajungem până la vară”.

Lipsa grijii

Femeii nu-i mai pasă cum arăți, nu vrea să-ți spele cămășile și pantalonii, să-ți pregătească felurile de mâncare preferate, să asculte cum ți-a mers astăzi la birou. Ea vine acasă mai târziu decât tine și rămâne blocată pe rețelele sociale.

Nu sunteți un cuplu

Femeia evită să meargă cu tine la cinema, la aniversarea rudelor, la petrecerile prietenilor.  Cu alte cuvinte, nu vrea ca oamenii din jurul vostru să vă perceapă ca un cuplu.

Toate semnele indicate trebuie observate în complex pentru a trage concluzii finale. Însă bărbatul care își prețuiește iubita, întotdeauna are ocazia să corecteze situația!