Bărbații nu suportă aceste 8 Obiceiuri Feminine. Scapă de ele!

Chiar și oamenii pe care îi iubim, uneori ne irită cu obiceiurile lor. Desigur, să fii femeie ideală este practic imposibil, dar nici nu este necesar. Astăzi vom vorbi despre obiceiurile feminine pe care bărbații nu le suportă:

1. Când vorbești cu alte persoane despre relația voastră

Bărbații nu tolerează când cineva știe despre ei mai multe decât și-ar dori, în special dacă e vorba de relațiile personale.

2. Când femeia ascultă ce spune bărbatul și în același timp privește în telefon sau caută ceva în geantă.

Atunci când bărbatul vorbește cu tine, în acest moment el așteaptă o participare activă din partea ta. Dacă ești cu ochii în telefon, va percepe acest lucru ca lipsă de respect.

3. Femeia vorbește în momentul în care bărbatul este ocupat cu treburile sale.

Făcând ceva, bărbații de obicei, se concentrează doar pe această activitate și nu contează dacă e un joc virtual sau un proiect de afaceri. Dacă femeia vorbește în acest moment, atunci toate cuvintele ei devin “zgomote externe”.

4. Când femeia este supărată prea mult timp. 

Dacă bărbatul și-a cerut scuze, atunci nu este nevoie să fii supărată, încercând să te folosești de această poziție și să obții toate bonusurile – acest lucru îl va enerva și mai mult.

5. Când femeia se agită și se grăbește

Agitația nervoasă și firea vioaie – sunt două lucruri diferite. Agitația creează impresia unei persoane care suferă de nevroză. Relaxează-te…

6. Când femeia îl provoacă și oprește jocul…

Femeile adoră când bărbatul reacționează la atingerile lor. Însă dacă, nu ai de gând să joci acest joc până la final, nu ar trebui să-l exciți în zadar.

7. Când femeia vorbește prea dulce cu alți bărbați.

Dacă te-ai obișnuit astfel să-i gâdili nervii, într-un moment dat bărbatul va izbucni. Și nici măcar să nu fii surprinsă, pentru că așa este firea bărbaților: femeia care le aparține, le zâmbește doar lor.

8. Când femeia poartă pantofi cu toc și apoi se plânge că a obosit.

Bărbații nu înțeleg de ce femeile poartă încălțămintea de care se plâng. Logica este simplă: ori nu purtați pantofi cu toc, ori nu vă plângeți.