Iată cum înțelegi încă de la prima întâlnire că bărbatul NU te place. Acordă atenție acestor 8 semne!

Prima întâlnire este emoționantă nu numai pentru femei, dar și pentru bărbați. Însă există cazuri când doi oameni se întâlnesc și între ei nu apare nicio scânteie. Prin comportamentul bărbatului la prima întâlnire poți înțelege dacă te place sau nu. Fii atentă la aceste 8 semne:

1.Zâmbetul forțat

Dacă bărbatul zâmbește forțat – acesta este un semn căruia ar trebui să-i acorzi atenție. În acest caz, el nu este interesat de femeie, ci zâmbește doar pentru a-i imita dispoziția.  Despre o viitoare relație nici nu poate fi vorba. De regulă ea se încheie la prima întâlnire.

2. Se simte jenat

Dacă bărbatul se simte jenat la prima întâlnire, acest lucru sugerează că are puțină experiență în comunicarea cu femeile, de aceea se simte incomod și jenat. Acest lucru se manifestă prin înroșirea feței, nu știe unde să-și ascundă mâinile, își schimbă des poziția picioarelor. Acest comportament poate indica faptul că se simte incomod și ciudat lângă tine.

3. Vrea să te conducă acasă

Dacă în timpul întâlnirii bărbatul îți propune să te conducă acasă, acesta este un semn că vrea să scape cât mai repede de compania ta. Pur și simplu nu este interesat de tine. Dar nu te indispune, poate că în viitorul apropiat îți vei întâlni prințul.

4. Încearcă să te atingă

Dacă bărbatul încearcă să te atingă chiar de la prima întâlnire, acest comportament spune că ai în fața ta un afemeiat. Un astfel de bărbat nu are nevoie de romantism și iubire, scopul lui e să ajungă în patul tău. Acordă atenție acestui lucru, nu-ți crea iluzii despre o viață de familie fericită, ca mai târziu să nu rămâi dezamăgită.

5. Contactul vizual

Atunci când privești bărbatul în ochi, acordă atenție pupilelor. Dacă acestea nu sunt mărite, întâlnirea a eșuat. Între bărbat și femeie contactul vizual la prima întâlnire este foarte important. Dacă lipsește, cel mai probabil bărbatul nu este mulțumit de ceva, el vrea să încheiați cât mai curând conversația și să-și ia rămas bun.

6. Vorbește urât despre fostele partenere

Acest comportament nu înfrumusețează niciun bărbat, dimpotrivă respinge. Cu toate acestea, multe fete, ascultând povești despre fostele partenere, în viitor încearcă să fie mai bune decât ele. Dacă bărbatul face astfel de declarații la prima întâlnire, cel mai probabil între voi nu există simpatie.

7. Privește în altă direcție

Bărbatul își întoarce privirea în altă direcție atunci când comunicați? În acest caz trebuie să observi la ce se uită și apoi să tragi concluzii. Dacă privirea lui e îndreptată în direcția altei femei, atunci cu siguranță încearcă să fugă de discuția voastră.

8. A venit cu prietenii la întâlnire

Dacă băiatul te-a invitat la întâlnire și a venit împreună cu prietenii, ar trebui să te gândești dacă este interesat de tine sau doar vrea să-și petreacă timpul cu cineva. Și dacă se simte jenat și timid, atunci cu siguranță nu te place și simte disconfort în fața prietenilor săi.