10 activități “feminine” pe care bărbații moderni le adoră, deși le este rușine să admită asta.

Există obiceiuri și activități specifice mai mult femeilor decât bărbaților. Însă bărbații moderni tot mai des manifestă curaj și fac lucruri pe care cândva le evitau sau chiar le ridiculizau.

Iată 10 activități ”feminine” pe care bărbații moderni le adoră, deși le este rușine să admită asta:

1.Bârfesc

Chiar dacă bărbații critică mereu femeile pentru această activitate, credeți-mă, nici ei nu sunt împotrivă să facă asta. Atunci când sunt în companii, bârfesc atât femeile, cât și bărbați. În special, își bârfesc colegii care au făcut ceva greșit.

2. Merg la cumpărături

Dacă mergeți la mall, veți observa că tot mai mulți bărbați se plimbă prin magazine, alegându-și îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii. Și ei, nu mai putin decât femeile, vor să arate bine.

3. Dansează

Oamenii întotdeauna au nevoie de o modalitate de a se exprima. Deși dansurile întotdeauna au fost atribuite femeilor, credeți-mă, și bărbații sunt dispuși să danseze atunci când nu-i observă nimeni.

4. Fac băi îndelungate.

Bărbații se plâng mereu că femeile ocupă baia mult timp, dar și ei înșiși nu sunt împotrivă sa facă același lucru. Dacă vom calcula timpul folosit pentru duș și bărbierit, se dovedește că ei petrec în baie nu mai puțin timp decât femeile.

5. Utilizează măști de față și alte produse cosmetice.

Până nu demult bărbații își îngrijeau doar părul, barba și mustața. Astăzi, la fel ca și femeile, folosesc produse cosmetice pentru curățarea sau hidratarea pielii. Ei cumpără creme și măști hidratante, merg la masaj sau la spa.

6. Beau cocktailuri sănătoase

Moda unui stil de viață sănătos a afectat nu numai doamnele, ci și bărbații. Astăzi, tot mai mulți dintre ei sunt dispuși să adopte un stil de viață sănătos, să se alimenteze corect, să consume cocktailuri de fructe, care sunt o sursă de vitamine și nutrienți importanți.

7. Se îmbrățișează

Ne-am obișnuit că bărbații nu-și exprimă sentimentele atât de emoțional precum femeile. Deși bărbații nu vorbesc deschis despre asta, ei chiar adoră îmbrățișările. Nevoia de îmbrățișări crește în special seara, când vor să simtă căldura femeii iubite.

8. Privesc comedii romantice și își fac griji pentru personajele principale.

Se pare că și bărbații adoră comediile romantice! Însă nu vorbesc despre asta, pentru că unii consideră că e o manifestare a slăbiciunii. Și da, ei de asemenea, pot vărsa lacrimi în timp ce stau în fața ecranului.

9. Adoră să se fotografieze. 

Probabil e din cauza vremurilor în care trăim, popularității rețelelor sociale și așa-numitului selfie. Absolut toți se fotografiază. Mulți dintre ei nu recunosc faptul că și-ar dori să arate bine în fotografii. Recunoașterea acestui fapt ar înseamnă să admită că se aseamănă cu femeile.

10. Cântă în duș

Credeți că doar femeile cântă în duș? Nu! Și băieții fac asta cu plăcere. Unii o fac mai bine, alții mai rău, dar această activitate le permite să se relaxeze și să se simtă liniștiți.