7 motive pentru care bărbatul nu mai vrea să continue relația cu tine.

După câteva întâlniri bărbatul nu-ți răspunde la mesaje și apeluri? Probabil îl sperie ceva, de exemplu:

1.Trecutul te trage înapoi

Unele femei preferă să care valizele trecutului și să vorbească despre conținut. Bărbații care caută relații serioase evită femeile care se plâng pe soartă. Ei pot căra greutăți, dar numai cu condiția că femeia va radia ușurință.

2. Nu îl atragi fizic

La începutul relației, bărbații sunt conduși de atracția fizică. Simțind că femeia nu-l mai atrage suficient, el va încerca să-și satisfacă curiozitatea sexuală, dar nu va continua relația.

3. Nu menții distanța corectă.

Bărbatul are nevoie ca femeia să-și arate interesul pentru el și în același timp, simte disconfort dacă femeia îi încalcă spațiu vital. Ea își imaginează cum va fi viitoarea relație, în care el trebuie să trăiască fără hobby-uri și întâlniri cu prietenii, iar asta îl sperie.

4.  Crede că ești mercantilă

Bărbații se simt prost când înțeleg că sunt considerați un portofel. Probabil unii dintre ei sunt de acord să facă o înțelegere: beneficii materiale în schimbul disponibilității femeii. Cu toate acestea, dacă bărbatul nu vrea o relație, de cele mai multe ori el vede manipulări.

5. Nu se simte calm lângă tine

Pentru bărbați este important echilibrul: romantismul nu trebuie să le distragă atenția de la lucruri și realizări importante. Încercarea femeii de a transforma relația într-o dramă plină de emoții violente și lacrimi, sunt un obstacol pentru a avansa.

6. Îți lipsește încrederea

Bărbatul se simte confortabil alături de cea care își cunoaște valoarea și nu are nevoie să i se confirme în mod constant că este iubită și apreciată. Femeile nesigure se tem să piardă relația, ceea ce înseamnă că monitorizează toate acțiunile bărbatului și sunt geloase cu motiv și fără.

7. Îți lipsește independența

Independența unei femei și capacitatea de a se baza pe sine este mult mai atractivă decât încercarea de a transforma partenerul în centrul vieții sale.