Alege floarea lunii în care te-ai născut și află ceva nou despre tine.

Știi ce floare simbolizează starea ta interioară? Astăzi îți propunem să afli. Alege floarea lunii în care te-ai născut și descoperă-ți unele caracteristici.

Ianuarie – narcisa

Dacă te-ai născut în ianuarie, apreciezi dragostea și toate manifestările justiției. Niciodată nu vei trăda pe nimeni. Prietenii te iubesc pentru devotamentul și sensibilitatea ta. Dar ai și defecte – ești foarte încăpățânat. Dacă cineva te supără, distrugi totul în calea ta.

Februarie – florile de cireș

Pe primul loc în viața ta sunt spiritualitatea și atitudinea bună față de oameni. Întotdeauna spui adevărul și nu-i vei trăda pe cei dragi. Dar nu-ți plac acțiunile plictisitoare și monotone. Înțelegi bine caracterul oamenilor și nu acționezi sub influența emoțiilor.

Martie – viola

Ai calități dificil de combinat. Arăți timiditate și în același timp ai idei strălucitoare. Creativitatea – este ceva fără de care nu-ți poți imagina viața. Cel mai confortabil te simți în singurătate. Călătoriile îți aduc fericire.

Aprilie – margaretele

Dacă te-ai născut în aprilie, în tine prevalează pasiunea. De multe ori acționezi sub influența emoțiilor, dar în același timp îi inspiri pe cei din jur. Ai o imaginație bine dezvoltată, care te ajută să generezi idei strălucitoare. Nu doar visezi, ci și dai viață ideilor tale.

Mai – anemone

Oamenii te iubesc nespus demult, pentru că ești un adevărat ”uragan”. Nu cedezi în fața depresiei, ci încerci să lupți cu ajutorul optimismului. Ai în minte o mulțime de planuri și niciunul dintre ele nu-l repetă pe cel anterior.

Iunie – crin

Preferi să visezi și să te gândești cum poți schimba aceasta lume. Dar asta nu înseamnă că trăiești în fantezie. Dacă familia are nevoie de ajutorul sau de sfatul tău, întotdeauna le vei oferi ajutorul. Nu-ți este ușor să respecți regulile și legile generale.

Iulie – nufăr

Mereu ești în centrul atenției. În tine predomină bucuria, prietenia și bunătatea. Oamenii te apreciază pentru că nu ești agresiv, însă când cineva te ofensează, nu uiți atât de ușor și te indispui.

August – mac

Pentru tine contează ca omul să manifeste deschidere și sentimente adevărate. Îți plac glumele bune și companiile vesele. Însă uneori întreci limitele. Atunci când glumești, nu observi că ofensezi persoana.

Septembrie – albăstrea

În companii te simți relaxat. Oamenii te apreciază pentru că pot comunica ușor cu tine. Și cu toate astea, preferi singurătatea. Dacă ai nevoie de odihnă, preferi să te izolezi de oameni.

Octombrie – dahlia

Pentru tine contează foarte mult cum arată omul. Dacă acesta vrea să te cucerească, atunci trebuie să te curteze frumos. Însă nu prețuiești doar aspectul. Îți dorești ca frumusețea exterioară să corespundă celei spirituale.

Noiembrie – trandafirul

De foarte multe ori mergi împotriva sistemului. Ai un suflet rebel, dar nu și în comunicarea cu cei dragi. Cu ei poți fi flexibil și în același timp nu vei fi prea deschis.

Decembrie – panseluța

Oricine poate comunica ușor cu tine, pentru că ești dispus să faci compromisuri. Pentru cei dragi, ești o fortăreață a păcii și siguranței. Atunci când comunici cu străinii, nu te deschizi imediat. Ești o personalitate închisă.