Iată cum sunt cu adevărat ”fetițele” de peste 40 de ani!

Cine consideră că după 40 de ani viața femeii își pierde farmecul, se înșală. Multe femei la această vârstă descoperă ce este cu adevărat viața. Ele cred din nou în iubire, cunosc prețul fericirii adevărate și nu așteaptă de la viață mai mult decât aceasta le poate oferi.

Cum sunt ”fetițele” de peste 40 de ani?

Sunt frumoase. Nimeni nu le va numi drăguțe sau simpatice. Însă ele sunt extraordinar de frumoase. Pentru că la această vârstă deja au învățat să-și iubească corpul și să-l accepte ca pe un dar.

Cunosc adevărata valoare a lucrurilor. Și nu bogăția, cariera sau statutul social – este ceea ce le face fericite. Scopul lor adevărat – este să se bucure de viață, nu să-și împărtășească experiența.

Nu se mai prefac.  Dacă până la 40 de ani mai puteau să înfrumusețeze adevărul despre sine, acum nu au nevoie de asta. Ele au înțeles că oamenii care le-au rămas alături apreciază sinceritatea și onestitatea.

Nu ezită să-și arate în mod deschis emoțiile. Să plângă. Să râdă. Ele nu-și ascund sentimentele – toate sunt la vedere.

Sunt extrem de curioase. De abia acum, la această vârstă înțeleg cât de puține lucruri cunosc despre lumea din jurul lor. Sunt gata să ”absoarbă” tot ce reușesc. Nu sunt interesate doar de gătit, ci și de dans, limbi străine, călătorii.

Să nu credeți că femeile de peste 40 de ani nu mai au grijă de sine. Chiar dacă poartă fuste lungi, o fac pentru că își doresc asta. Iar dacă au chef, poartă pantaloni toată săptămâna. Este alegerea lor. Acum nu mai au nevoie să dovedească ceva. După 40 de ani, moda nu mai contează atât de mult pentru ele.

Când vei depăși vârsta de 40 de ani, vei înțelege că totul de abia începe. Însă este important să te asculți și să faci ceea ce-ți spune inima. Atunci vei redescoperi că această lume este extraordinară și vei putea trăi o viață plină.