Un bărbat de 62 de ani s-a prefăcut surd, doar pentru a nu asculta pălăvrăgeala soției sale.

Dorothy Dawson, în vârstă de 80 de ani, a depus cererea de divorț, după ce a aflat că soțul ei, Barry de 84 de ani, nu era surd așa cum pretindea mulți ani, doar pentru a nu-i asculta pălăvrăgeala.

Potrivit actelor procesului de divorț, Barry Dawson nu a scos niciun cuvânt pe parcursul mai multor decenii de viață împreună.

Pentru a comunica cu soțul ei, doamna Dawson a învățat chiar și limbajul semnelor: “Doi ani am învățat să comunic cu ajutorul mâinilor și de îndată mi-a reușit reușit acest lucru, Barry a început să aibă probleme cu vederea. Acum cred că probabil a simulat și asta.

Cuplul a crescut împreună 6 copii și 13 nepoți. În tot acest timp, toți erau convinși că domnul Dawson este surd.

“Acasă, acest ticălos se prefăcea întotdeauna că este surd. Până într-o zi când am văzut un videoclip pe Youtube unde cânta într-un karaoke bar și nu era la evenimentul caritabil la care ar fi trebuit să meargă în acea seară.

Avocatul domnului Dawson susține că bărbatul nu a vrut să-și rănească soția, ci mai degrabă opusul:

“Clientul meu este o persoană foarte liniștită și laconică, în timp ce soția sa este extrem de vorbăreață. Dacă nu ar fi pretins că este surd, căsătoria s-ar fi destrămat acum 60 de ani. Deci, într-o oarecare măsură, el a făcut-o pentru ea și pentru familie.

Drept urmare, ambele părți vor apărea în fața instanței, întrucât Dorothy Dawson solicită o compensație financiară pentru stresul emoțional, jumătate din averea lor, precum și pensia de întreținere.