Acționează astfel și vei cuceri orice interlocutor! 7 TRUCURI extrem de eficiente!

De fapt, nu poți fi pe placul tuturor. Acceptă asta. Oamenii vor găsi sute de motive să te disprețuiască. De exemplu, doar pentru că ești fată.

Însă atunci când ești înconjurată de oameni adecvați și din anumite motive ei nu te plac, ar trebui să te întrebi de ce? Poate că tu însăți faci ceva greșit? Poate ca ai ofensat pe cineva din întâmplare? Sau poate că nu ești destul de prietenoasă? Încearcă să evaluezi clar situația. Iar noi îți oferim 7 sfaturi care te vor ajuta să devii persoana care va cuceri orice interlocutor.

1. Zâmbește!

Sună banal și naiv. Dar crede-mă, zâmbetul este mult mai eficient decât îți imaginezi. Atunci când zâmbești, nu numai că-ți arați atitudinea prietenoasă, dar faci ca interlocutorul să se relaxeze și să se simtă confortabil. Când omul se simte relaxat, el poate este dispus să aibă încredere în tine. Și exact din acest punct începe prietenia.

2. Nu fi arogantă 

Chiar dacă ești cool și încrezătoare, nu ar trebui să arăți asta în fiecare secundă. Această atitudine poate părea arogantă. Dimpotrivă, atunci când vorbești, înclină puțin capul în jos – interlocutorul percepe acest gest că ești interesată de ceea ce spune.

3. Ridică sprâncenele

Acest gest simbolizează interesul. Ceea ce spune interlocutorul, îți pare ceva nou, original și uimitor. În cazul în care ridici sprâncenele prea des, el poate considera că ești sarcastică. Și se va simți ofensat.

4. Evită să-ți strângi buzele

Limbajul corpului poate spune mai mult decât cuvintele. De exemplu, buzele strânse spun că ești supărată, nervoasă, încerci să te abții să nu vorbești prea mult. Sau consideri că ceea ce spune interlocutorul este o prostie. Evită să faci asta.

5. Ascultă opiniile altora

Omul care vorbește fără oprire și atrage atenția tuturor în fiecare secundă – nu este decât un egoist nepoliticos și prost. Oamenii din jurul tău vor să fie auziți, deci lasă-i să vorbească. Și da, opinia lor nu este neapărat nevoie să coincidă cu a ta.

6. Nu judeca

Pentru că nici nu vei observa cum la ai tăi douăzeci și… ani te vei transforma într-o bunică nemulțumită de orice și oricine. Dacă știi cum să trăiești corect, trăiește! Nu oferi sfaturi nesolicitate.

7. Interesează-te ”Cum îi merge” 

Și memorează tot felul de lucruri neînsemnate. De exemplu, poți întreba colega cum i-a mers la concursul de înot despre care vorbea săptămâna trecută. Vei vedea că va fi încântată, chiar dacă lucrurile nu au fost așa cum se aștepta. Oamenii adoră astfel de mărunțișuri. Toți iubim să vorbim uneori despre noi.