Aceste 4 SEMNE îți spun că în viața ta a venit omul cu care vei avea o relație karmică.

Relația karmică poate fi destul de dificilă, dar în același timp, ea este pentru noi cea mai importantă relație pe care am avut-o sau o vom avea.

Relația karmică se întâmplă între membrii grupului sufletelor pereche. Acești oameni nu sunt doar sufletele noastre pereche, legătura cu ei este atât de puternică, încât se menține prin moarte și renaștere. De-a lungul timpului.

Relația karmică există pentru a ne vindeca sufletul și a ne învăța ceva foarte important. De regulă, ea aruncă o lumină asupra rănilor sufletului nostru și chiar ne permite să le vindecăm. Din păcate, procesul de vindecare uneori este foarte dureros. Această relație ne aduce nu numai bucurie, ci și durere care trebuie trăită. Însă ea ne ajută întotdeauna să ne dezvoltăm și să creștem.

Iată 4 semne importante la care ar trebui să acordați atenție dacă bănuiți că relația cu o persoană care a apărut recent în viața voastră este karmică:

1. Relația karmică este foarte intensă

În cazul unei relații karmice, s-ar putea să simțiți că sunteți atrași unul de celălalt ca un magnet. De parcă soarta face totul să vă întâlniți, exact în momentul potrivit.

Astfel de relații, în majoritatea cazurilor, par incredibil de intense. Relațiile karmice sunt predeterminate de soartă înainte de a ne întâlni și sunt foarte importante pentru evoluția noastră.

2. Deseori relațiile karmice nu durează prea mult.

După cum am menționat mai sus, nu intram într-o relație karmică pur și simplu – ea întotdeauna are un motiv întemeiat. Și de cele mai multe ori motivul este că sufletul nostru are nevoie de vindecare. Atunci când motivul se epuizează, relația se încheie.

S-ar putea să rămâneți prieteni cu acest om, dar niciodată nu veți mai simți acel sentiment care cândva satura fiecare secundă a relației voastre.

3. Relația karmică scoate în evidență defectele

Atunci când unele defecte ne împiedică să comunicăm și să construim relații semnificative cu alți oameni și înțelegem că ar trebui să scăpăm de ele, relația karmică ne oferă această oportunitate.

Putem considera că am scăpat de unele probleme sau trăsături negative de caracter, până când acestea vor apărea din nou în relația karmică. Da, este neplăcut, însă ea ne oferă o șansă în plus să scăpăm de modele negative de comportament.

4. De regulă, relația karmică anticipează o altă relație îndelungată și puternică.

Chiar dacă relațiile karmice adesea sunt dureroase, ele aduc cu sine nu numai rău, ci și bine. De cele mai multe ori, acestea ne oferă posibilitatea să scăpăm de ceea ce ne trage înapoi și ne împiedică să avansăm în relațiile cu alți oameni. Și după ce facem asta, ni se deschid multe căi.

De aceea, relațiile karmice vin în viața noastră cu puțin înainte de a întâlni persoana cu care urmează să trăim tot restul vieții.

Fiecare lecție de viață pe care o învățăm în relația noastră karmică, de regulă, se dovedește a fi atât de puternică și de memorabilă, încât acest lucru este suficient să ne împingă spre relațiile cu adevărat semnificative.