Sharon Stone: “Da, îmbătrânesc. Însă îmi place acest proces…”

Sharon Stone nu este doar o actriță extrem de talentată, dar și una dintre cele mai înțelepte vedete de la Hollywood. Are deja 60 de ani, însă nu și-a pierdut simțul umorului și farmecul. Ea continuă să-și uimească fanii cu sfaturi interesante, în care găsești mult adevăr și înțelepciune de viață. Cel puțin, în ceea ce privește femeia modernă și locul ei în această lume.

1.Da, îmbătrânesc. Însă îmi place acest proces.

2. În prima jumătate a vieții, fața ta este cea cu care te-ai născut. În a doua jumătate – ceea ce meriți.

3. Amuzant, dar nu înțelegeam că sunt atractivă până când nu am privit filmul ”Basic Instinct.”

4. Te poți blestema pentru ceea ce ai făcut în prima jumătate a vieții, dar asta nu înseamnă că în a doua jumătate ar trebui să joci golf și să nu faci nimic.

5. Nu vreau să-mi ascund vârsta. Vreau doar să fiu o femeie care arată bine la vârsta ei.

6. Când aveam 40 de ani m-am încuiat în baie cu o sticlă de vin și mi-am spus: “Nu voi ieși de aici până când nu mă accept așa cum sunt.”

7. Îmi place să mă maturizez pașnic – acesta este scopul meu. În 2001 am suferit o hemoragie cerebrală severă. Procentul de supraviețuitori în astfel de cazuri este foarte mic, dar eu cumva am reușit. Apoi am petrecut doi ani învățând să merg, să vorbesc și să citesc din nou. După această experiență orice discuție despre riduri mi se pare ridicolă. 

8. Winston Churchill spunea: ”Dacă trebuie să treci prin iad, mergi cât mai repede.”

9. Pe pământ niciodată nu va exista pace și liniște deplină. Însă ele pot exista în mintea ta.

10. Se pare că sunt obsedată de aromaterapie.

11. În SUA locuiesc peste 400 de mii de blonde cu nasuri identice, buze imense, implanturi în obraji și dinți albi ca zăpada. Cineva le găsește atractive?

12. Ava Gardner a fost cea mai frumoasă femeie din lume. De ce? Pentru că niciodată nu și-a modificat nimic. Arăta ca o femeie, nu a încercat niciodată să arate ca o fată.

13. Când vezi cum îți cresc copiii, afli mai multe despre viață și despre tine.

14. La 58 de ani mi-am dat seama că frumusețea vine din interior. Pentru a fi frumoasă, trebuie să faci ceea ce-ți dorești și să faci asta în fiecare zi. Mie îmi place să dansez și o fac până la epuizare …