Oamenii inteligenți fac diferit aceste 7 LUCRURI, atunci când își caută IUBIREA!

Să-ți găsești persoana potrivită în dragoste este posibil, dar pentru a face acest lucru la momentul potrivit și în locul potrivit, oamenii inteligenți cunosc câteva secrete. Iată ce fac ei diferit:

1. Știu exact ceea ce-și doresc.

Îți dorești un partener extrovertit sau introvertit, inteligent sau mai puțin inteligent, cu un corp de atlet sau cu burtă? Fă-ți o listă cu ceea ce dorești, pentru a determina mai exact tipul de om pe care vrei să-l vezi alături de tine.

Potrivit studiilor, top-3 caracteristici pe care oamenii le caută într-un potențial partener sunt bunătatea, atenția, personalitatea interesantă.

2. Persoanele inteligente lucrează asupra lor și devin așa cum va fi și potențialul partener.

Dacă vrei un bărbat atrăgător, încrezător și sănătos, asigură-te că și tu ești la fel.

3. Își extind cercul de comunicare.

Șansele tale de a-ți găsi iubirea se reduc, atunci când comunici cu un singur grup de oameni. Extinde-ți cercul social, comunică chiar și cu cei care au alte interese și hobby-uri. Nu-ți fie teamă să mergi la mai multe întâlniri simultan – nu datorezi nimănui nimic până când nu vei întâlni bărbatul potrivit.

4. Ei sunt interesați de opiniile prietenilor și rudelor.

Atunci când prietenii consideră că partenerul tău este o alegere inteligentă, acesta este un indicator bun. Oamenii inteligenți, desigur, înțeleg că uneori opiniile rudelor pot fi părtinitoare, de aceea trebuie tratate cu scepticism. Și totuși.

Studiile arată că sunt mai fericite acele cupluri în care soțiile sunt mai tinere și mai puțin educate decât soții. Deloc măgulitor, dar adevărat.

5. Oamenii inteligenți se concentrează pe nevoile lor, apoi pe dorințe.

Mai întâi asigură-te că potențialul partener îți poate satisface nevoile. Așa fac toți oamenii inteligenți. Ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită? Atenție și timp, respect pentru spațiul tău personal sau daruri și contact fizic? Omul care îți poate satisface nevoile – este o alegere inteligentă.

6. Ei își țin emoțiile sub control.

Dragostea este bună, dar ea se poate schimba și dezvolta. Ceea ce vei simți pentru partenerul tău în 5 ani, nu este ceea ce simți acum pentru el. Deseori dragostea pasională se transformă în prietenie și atașament profund. Nu te lăsa condusă de emoții. De la început înțelege ceea ce simți.

7. Oamenii inteligenți își ascultă intuiția.

Vocea interioară este un instrument puternic care îți spune dacă ești pe calea cea bună. Nimic nu poate înlocui sentimentul că totul este corect sau că ceva nu este în regulă. Ai încredere în intuiție.