9 SECRETE ale celor mai fericite și sănătoase femei. Fii una dintre ele!

Oamenii fericiți își ajută corpul să lucreze la unison cu ei, nu împotriva lor. Femeile sănătoase și fericite au câteva secrete. Iată care sunt acestea:

1. Dimineața trebuie să fie liniștită.

Chiar și 5 minute liniștite dimineața îți pot afecta foarte mult starea de spirit și energia pe tot parcursul zilei. Acordă-ți timp pentru un mic dejun consistent, pentru gimnastică, începe ziua pe o notă zen fericită.

2. Antrenează-te

Exercițiile fizice provoacă eliberarea endorfinelor, întăresc sistemul imunitar, reduc stresul și te ajută sa te simți puternică și încrezătoare în corpul tău. Nu trebuie să te epuizezi cu antrenamente lungi în fiecare zi, dar o mică activitate fizică este cel mai bun medicament pentru corp și minte.

3. Alimentează-te corect.

Produsele fast-food îți măresc nivelul de zahăr din sânge, îți încarcă organismul cu ingrediente nenaturale și te lasă cu sentimentul de foame. Alege produse naturale, dacă îți tratezi serios sănătatea și fericirea.

4. Bea mai multă apă.

Când te simți obosită și ai nevoie de un impuls energetic, nu te grăbi să bei cafea sau să mânânci ceva dulce. De obicei, un creier obosit este un semn al deshidratării, deci bea mai multă apă.

5. Ascultă-ți corpul.

Nu mânca prea mult. Du-te la sală. Nu bea alcool în exces. Ascultă-ți corpul.

6. Ai grijă de sănătate.

Nu aștepta până când te vei simți foarte rău. Consultă medicul, periodic poți face un curs de masaj, bea vitamine.

7. Fii recunoscătoare.

Când te concentrezi asupra a ceea ce nu ai, trăiești în negativism. Învață să observi ceea ce ai și fii recunoscătoare pentru asta.

8. Zâmbește. 

Găsește timp pentru cei dragi, nu-ți fie teamă să le arăți străinilor bunătate. Râsul te ajută să trăiești.

9. Odihnește-te.

Învață să spui “nu” dacă simți că nu mai ai forțe și energie. Permite-ți să te odihnești, reîncarcă-ți bateriile, deconectează telefonul și computerul și du-te la culcare.