Test: Ceea ce ai văzut în imagine arată cum ești cu adevărat în dragoste…

Iubirea este un sentiment minunat, care în același timp te atrage și te sperie. Pentru a iubi și a primi iubire trebuie să-ți permiți să fii vulnerabilă. Dacă vrei să știi cum ești în dragoste următorul test este pentru tine.

Privește această imagine și spune ce ți-a atras privirea:

Dacă ai observat:

1.Fața lui Vincent van Gogh

Dacă ai văzut chipul lui Vincent Van Gogh, în dragoste ești un creator capricios.

Poate că ești o fire emoțională, dar când te îndrăgostești devii deosebit de capricioasă și neliniștită, ceea ce poate îndepărta partenerul de tine.

Te rog evită extremele și nu te gândi că dacă alesul nu-ți face față, atunci nu te merită. Încercarea ta de a înclina balanța în favoarea ta poate îndepărta bărbatul.

2. O femeie care merge

Dacă ți-a atras femeia, în dragoste te prefaci că ești lipsită de griji.

Probabil anterior ai fost într-o relație în care partenerul nu-ți putea accepta grijile și anxietatea. De aceea, ai decis să renunți complet la ele. Însă nu trebuie să-ți ascunzi fricile, prefăcându-te că totul este în ordine. Nu-ți fie teamă să împărtășești ceea ce te sperie sau te îngrijorează, mai ales dacă alesul tău știe că te prefaci.

3. Case în depărtare

Dacă vezi niște case în îndepărtare, în dragoste te prefaci că ești gata să-ți creezi o familie.

Probabil nici măcar nu conștientizezi, dar acesta este adevărul. Te comporți de parcă ești nerăbdătoare să-ți creezi un cuib confortabil cu alesul tău. Nu este nimic în rău în asta, dar nu exagera.

Dacă el s-a îndrăgostit de o fată care e mereu gata pentru aventură, atunci va fi surprins să vadă alături de sine o doamnă care merge la culcare la 20:30 sâmbătă seara sau preferă televizorul, în loc de o aventură. Îți poți exprima iubirea rămânând tu însăți și dacă el într-adevăr e “alesul”, atunci te va iubi și mai mult.

4. Un bărbat așezat în centru

Dacă vezi un bărbat așezat în centru, în dragoste te prefaci că ești o persoană care îndeplinește toate dorințele partenerului.

Dacă el iubește sushi, le vei iubi și tu, indiferent dacă îți place sau nu peștele. Dacă el vrea să mergi cu el la cursuri de artă sau tehnologie, ești fericită să faci asta, în ciuda faptului că nu ești interesată de niciunul dintre aceste subiecte.

Și problema nu este că nu știi ce vrei, problema e că îți faci griji că îți lipsește ceva. Însă aceasta este o poziție greșită. Dacă partenerul este îndrăgostit de personalitatea ta, el va fi nedumerit când încerci să pari altcineva.