Doar dacă ieși din zona de confort, ai șanse să-ți găsești IUBIREA…

Nu-ți vei găsi niciodată iubirea, dacă nu ieși din zona ta de confort. Nu te vei apropia niciodată de cineva, dacă nu vei distruge pereții din jurul tău. Nu-ți vei găsi niciodată jumătatea, dacă nu-ți asumi riscul.

Niciodată nu vei cuceri inima cuiva, dacă nu o deschizi pe a ta. Niciodată nu vei crea o legătură puternică pentru tot restul vieții, dacă vei continua să te ascunzi. Niciodată nu vei fi într-o relație serioasă, dacă nu vei învăța să ai încredere.

Niciodată nu vei găsi omul care te va accepta complet, dacă nu-l lași să te vadă completă.

Fiind la o întâlnire, trebuie să te relaxezi. De îndată ce simți legătura, de îndată ce îți dai seama că relația poate funcționa, trebuie să devii vulnerabilă. Trebuie să-i oferi omului toată atenția ta. Permite-ți să simți.

Nu te poți închide, de îndată ce simți cât de mult îți place cineva. Nu te poți ascunde în spatele sarcasmului sau ecranului. Nu poți ignora anumite subiecte, nu poți minți. Nu poți trata omul rău. Nu poți fi o ființă fără suflet, căreia îi este teamă să-și asume riscul și să construiască o relație adevărată.

Nu vei găsi niciodată iubirea stând în zona ta de confort. Nu-ți vei găsi jumătatea dacă rămâi acasă în weekend, ignori mesajele bărbaților interesanți și îți închizi inima, pentru că așa e mai ușor, decât să construiești o relație.

Nu vei găsi niciodată iubirea, dacă nu te deschizi altora. Da, te poți ”arde” în acest proces. S-ar putea să-ți pierzi timpul cu persoana greșită. Dar nu vei găsi niciodată dragostea, dacă nu-ți vei asuma riscul.

Chiar și atunci când rămâi cu inima zdrobită, ar trebui să fii mândră de tine pentru că ai riscat și i-ai oferit iubirii o șansă. Fiecare despărțire te apropie de relația corectă. Trebuie să treci prin oamenii incorecți, pentru a-l găsi pe cel demn. Foarte rar când reușești din prima încercare.

Chiar dacă îți este teamă să te apropii de cineva, să te deschizi, să îi oferi șansa să te rănească, nu vei găsi niciodată dragostea în zona ta de confort. Dragostea cere riscuri. Dragostea cere vulnerabilitate. Ea cere să crezi în tine și în dragostea adevărată.