Cum poți deveni mai atractiv în ochii femeilor? Ține cont de aceste 5 sfaturi!

Să-ți găsești jumătatea este dificil, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În special dacă în suflet ești un introvertit și îți este teamă de refuz. Probabil te gândești că înainte de a-ți găsi o fată veselă și atractivă trebuie să petreci câțiva ani studiind psihologia feminină. De fapt, totul este mult mai simplu!

Oamenii de știință au găsit 5 modalități care te pot ajuta să fii atractiv pentru majoritatea femeilor.

1.Crește-ți barbă. 

Oamenii de știință au descoperit că bărbații cu barbă au șanse mai mari să-și găsească o parteneră. Rezultatele unor studii realizare în Australia au arătat că bărbații cu barbă (nerasă o săptămână) li se par femeilor mult mai maturi, bogați și încrezători.

La nivel subconștient femeia percepe că acest mascul este mai bun pentru procreare. De ce bărbatul cu barbă? Se pare că este vorba de echilibrul dintre masculinitate și agresivitate.

2. Nu zâmbi 

Sociologii canadieni au realizat un studiu și au descoperit că bărbații zâmbitori sunt mai puțin atractivi, decât cei care au expresia feței îngândurată, care au în privirea lor un mister.

În același timp, la femei se întâmplă contrariul. O femeie zâmbitoare este mult mai atractivă în ochii bărbaților decât cea care încearcă să-și arate mândria și inaccesibilitatea.

3. Ia-ți un câine

După cum arată studiile, bărbații care au un câine par mai atractivi și mai grijulii în ochii femeilor.

Într-unul din aceste studii, bărbații pe stradă au încercat să ceară bani pentru călătorie și numărul de telefon de la femei. Când au făcut asta mergând cu câinele lor, aproape fiecare a patra femeie (cifre impresionante) și-a dat numărul de telefon unui tip necunoscut care a ieșit la plimbare cu câinele său.

4. Vocea masculină

Oamenii de știință și aici au găsit o influență directă asupra atractivității. După cum s-a dovedit, femeile adoră bărbații care vorbesc cu voce joasă și profundă. Instinctiv, ele cred că acești bărbați sunt mult mai serioși, mai puternici. În voce ar trebui să existe o ușoară răgușeală, dar să nu sune agresiv.

5. Poartă roșu

La prima vedere, acest sfat poate părea o prostie, dar el are o bază științifică.

În timpul unui studiu, femeilor le-au fost prezentate diferite fotografii ale bărbaților care purtau roșu și multe dintre ele au spus că cel mai probabil aceștia sunt oameni de succes și au o poziție socială înaltă. Deci, este bine să ai în dulapul tău cel puțin un articol de îmbrăcăminte de culoare roșie și să-l combini cu celelalte.