Iată ce spune despre tine poziția în care dormi. Vei rămâne surprins!

V-ați întrebat vreodată ce spune poziția în care dormiți despre voi? Veți fi surprinși.

Poziția în timpul somnului este ceea ce nu puteți controla. În acest moment sunteți voi, cei adevărați. Nu vă prefaceți și nu vă faceți griji cu privire la ceea ce cred alții despre voi. Faceți ceea nu veți face niciodată când sunteți treji. Pozițiile unui om care doarme sunt pline de semnificație, reflectă esența, modul și stilul de viață, comportamentul etc.

Iată 10 poziții care dezvăluie adevărata voastră identitate în timpul somnului:

1.Poziția ”omului beat”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această poziție de somn spune că practic “te-ai deconectat” atunci când ai căzut în pat. Ea sugerează că te-ai distrat pe cinste, erai foarte obosit sau iei antipsihotice.

2. Poziția ”embrionului”

Această poziție este foarte elocventă. Încerci să te ”strângi” pentru a te calma, ceea ce sugerează că ai avut o zi grea. Sau ai obosit atât de mult să soluționezi problemele, încât visezi să te ascunzi într-un loc retras și să te relaxezi. Ai nevoie de protecție și sprijin.

3. Poziția ”omului care aleargă”

Această poziție sugerează că nu te poți opri nici măcar în somn și continui să te miști, să acționezi. Cel care doarme în această poziție cel mai probabil este un om vesel, cu spirit liber. Și este un amic excelent în orice situație de viață.

4. Poziția ”prințesei”

Această poziție de somn sugerează că ești un om cam îngâmfat, dar ești mândru de ceea ce ești. Cel care doarme în această poziție este un perfecționist și va face multe de dragul perfecțiunii. Cu toate acestea, exact această tendință spre perfecțiune subconștient poate exercita presiune asupra psihicului și îl va face să se simtă tensionat.

5. Poziția “pe abdomen”.

Această poziție – este unul dintre simbolurile înfrângerii și eșecului. Astfel transmiți lumii un semnal că nu-ți mai pasă. Ai încercat din toate puterile, dar nu ți-ai atins scopul. O altă caracteristică a celor care dorm în această poziție este că nu le pasă ce cred alții despre ei.

6. Poziția “mama epuizată”.

Această poziție arată lumii că ești epuizat și ai nevoie disperată de odihnă. Majoritatea persoanelor care dorm în această poziție sunt încărcate cu responsabilități, au puțin timp liber și multe treburi de făcut. Acești oameni ar trebuie să se odihnească mai mult și să-și  asume mai puține responsabilități.

7. Poziția “împreună pentru totdeauna”.

Persoanele care dorm în această poziție investesc foarte mult în relația lor. O astfel de poziție față de partener vorbește despre deschidere și onestitate și îți permite să privești adânc în ochii și sufletul partenerului.

8. Poziția “Te iubesc, dar nu acum”.

Această poziție sugerează că în căsnicia voastră, în acest moment, lucrurile nu sunt tocmai perfecte. Unul dintre parteneri vrea să doarmă în altă cameră sau chiar să plece definitiv. Însă în căsătorie există urcușuri și coborâșuri. Nu putem păstra întotdeauna un echilibru. Oamenii care dorm în această poziție sunt irascibili, dar încearcă să se controleze, nu se agită inutil. Cu toate acestea, ei sunt întotdeauna fideli oamenilor pe care îi iubesc.

9. Poziția „familia fericită”

Dacă există o poziție la care ar trebui să tindem toți, atunci este aceasta. Ea sugerează că lucrurile merg bine. Relația este armonioasă. Cuplurile care dorm în această poziție probabil sunt recent căsătorite și nu au copii. Partenerii sunt fericiți și liniștiți.

10. Poziția „soției furioase“.

Dacă dormi în această poziție, probabil cineva alături de tine sforăie. Ești epuizată și, uneori, această epuizare te forțează să faci lucruri nebunești, de exemplu, să-ți lovești soțul în somn sau să-i strângi nasul pentru a înceta să sforăie și să-și schimbe poziția. În timpul zilei totul se schimbă. “Soția rea” își iubește soțul și copiii. Ea este o mamă care face totul pentru familia ei, dar iubește somnul. Când nu i se permite să doarmă, ea se transformă într-o fiară rea.