Cum îți lauzi bărbatul? Aceste cuvinte vor schimba relația voastră pentru totdeauna!

Bărbații iubesc când sunt apreciați și înțeleși, deci femeile nu ar trebui să uite de lucruri atât de simple precum sunt complimentele. Cuvintele calde de recunoștință și laudă pot schimba relația voastră în bine și chiar pot împiedica trădarea.

Câteva fraze simple simple te vor ajuta să menții legătura emoțională cu bărbatul iubit și să aduci relația la un nou nivel. Această “armă” împotriva certurilor și scandalurilor funcționează cel mai bine.

1. Mărturisește-i iubirea, atinge-l și îmbrățișează-l. Trei cuvinte simple: “Te iubesc”, spuse cu sinceritate, fac minuni.

2. Spune-i bărbatului cât de important este pentru tine. Arată-i cât de atașată ești de el, spune-i că nu-ți poți imagina viața fără un bărbat atât de puternic și bun precum este el.

3. Admiră-i puterea, chiar dacă te-a ajutat doar să duci o pungă grea, a bătut un cui sau a mutat o canapea. “Ești atât de puternic și curajos, alături de tine mă simt protejată”. Astfel de cuvinte îl vor face să aibă grijă și mai mult de bunăstarea ta.

4. Spune-i complimente despre starea sa fizică. Nu da vina pe el că și-a pierdut frumusețea de odinioară. Cu ajutorul complimentelor, îl vei face să aibă grijă de corpul său. Amintește-i cum erai înnebunită de silueta lui. În cazul în care a început să facă sport, bucură-te de succesul obținut.

5. Șoptește-i la ureche că mirosul lui te excită. Spune-i că el îți amintește de casă, de familie, protecție și dragoste. Da, bărbații adoră astfel de complimente intime.

6. Laudă-l pentru succesele profesionale: “Sunt mândră de tine”. Bucură-te că a fost avansat și neapărat împărtășește bucuria cu el: “Am făcut cea mai potrivită alegere în viață. Bărbatul meu este cel mai bun.”

7. Sprijină-l, dacă a suferit un eșec. Grija și dorința de a împărtăși cu el supărarea îl vor ajuta să depășească mai ușor dificultățile. Spune-i că totul va fi bine și că tu crezi în succesul lui.

8. Laudă-l pentru cina pregătită, chiar dacă nu a fost totul perfect. Spune-i că ești fericită să mânânci ceea ce a pregătit.

9. Neapărat laudă-i abilitățile mentale. Pentru el este foarte important să știe că nu depune efort în zadar și ia deciziile corecte.

10. Mulțumește-i că te ajută în viața de zi cu zi, că are grijă de copii.

11. Laudă-i simțul umorului și toate virtuțile pentru care l-ai ales. Bineînțeles, faptul că trăiți împreună confirmă acest lucru, dar este plăcut și util să-i spui asta pentru a îmbunătăți microclimatul familiei. “Ești unic, ești uimitor, ești cel mai bun.”

Fiecare femeie va găsi pentru bărbatul său exact acele cuvintele care îi vor oferi încrederea în sine, care îl vor ajuta să depășească orice adversitate și să se perfecționeze în beneficiul familiei.

Complimentele – sunt o manipulare subtilă care acționează cel mai bine asupra bărbaților. Femeile înțelepte își laudă soții și astfel reușesc să mențină armonia în familie pe tot parcursul vieții.