Aceste 7 semne îți spun că bărbatul vrea o relație serioasă cu tine

Uneori, bărbații ne par creaturi atât ciudate. Ei nu exprimă verbal ceea ce cred, la ce se gândesc cu adevărat. În majoritatea cazurilor, această calitate pare a fi pozitivă, însă tăcerea uneori poate fi frustrantă. Mai ales când vine vorba de lucruri serioase. De exemplu, cât de serios tratează relația voastră?

Ei bine, nu-ți face griji, există câteva semne care te vor ajuta să afli ce loc ocupi în viața lui.

1. El vorbește sincer cu tine 

În ciuda faptului că bărbații rareori sunt deschiși pentru conversații sincere, crede-mă, el îți va spune ce reprezinți în viața lui. El nu va putea ascunde mult timp sentimentele pentru tine – în caz contrar un alt bărbat te poate cuceri.

2. Ești prioritatea lui

Vei cunoaște ce însemni pentru el doar atunci când vei afla ce poziție ocupi în viața lui. El nu doar te va asculta, el te va asculta cu atenție. Vei ști că te apreciază, pentru că apreciază prezența ta, precum și opinia ta.

3. Îți arată că ești importantă în lucrurile mici.

El îți scrie mesaje nu numai atunci când are insomnie, dar și atunci când are dispoziție bună. Îți trimite texte drăguțe pentru că își amintește de tine și vrea să te facă să zâmbești. Vei descoperi că te confrunți cu doza lui de grijă când aștepți cel mai puțin.

4. Opinia ta este foarte importantă pentru el.

Dacă tratează serios relația voastră, atunci vei descoperi că vorbește cu tine, îți cere sfatul, te ascultă. Atunci când comunicați te simți un partener egal, pentru că te include în cele mai importante decizii de viață.

5. Îți pune întrebări și vei descoperi că ești sinceră cu el.

Doar o persoană care este cu adevărat îndrăgostită de tine va încerca să-ți pună întrebări despre viața ta. El vrea să știe răspunsurile la aceste întrebări, pentru că asta îl poate apropia de tine și de esența ta. Va fi interesat de tot ceea ce ține de tine și vei descoperi că fără să eziți împărtășești momentele din viața ta.

6. Îi cunoști prietenii.

Dacă bărbatul are intenții serioase în privința ta, vei ajunge în cercul lui de prieteni, cunoștințe și rude ca fiind acea persoană pe care o respectă, o iubesc și încearcă prin toate mijloacele să-ți arate asta.

7. Va încerca să-ți cunoască prietenii.

Băieții de regulă sunt mai indeciși decât fetele atunci când trebuie să se întâlnească cu prietenii iubitei lor. De obicei, fetele împărtășesc cele mai importante lucruri cu prietenii și, desigur, fiecare băiat știe că acțiunile sale au fost transmise acestor străini de îndată ce au avut loc. Ce poate fi mai rău decât întâlnirea cu un grup de oameni care ți-au judecat acțiunile? Acum îți poți imagina cât de mult însemni pentru el, dacă încearcă să-ți cunoască prietenii?