6 MOTIVE pentru care bărbatul brusc se îndepărtează de tine.

Dacă la începutul unei relații totul este simplu și ușor: femeia este veselă, lipsită de griji, jucăușă, mai târziu, bărbatul brusc se poate îndepărta de ea.

De ce se întâmplă asta? Care sunt motivele acestei schimbări? Să încercăm să înțelegem!

1. Obsesia pentru atenția lui. Oferă-i bărbatului posibilitatea să-și înțeleagă sentimentele, să înțeleagă ce vrea. Vânându-i mereu atenția, nu vei fi interesantă în ochii lui. Nu uita că bărbații sunt vânători.

2. Nesiguranța. Dacă aștepți întotdeauna aprobare din partea partenerului, atunci fiecare compliment poate fi un test pentru un bărbat: ce se întâmplă dacă nu-ți spune ceea ce aștepți?

3. Lipsa de încredere. Pentru bărbat este foarte important să simtă că ai încredere în el. Dacă, din cauza unor relații eșuate ți-e teamă să-ți deschizi sufletul, acest lucru poate avea un impact negativ asupra relației voastre.

4. Critica. Ea ar putea fi, însă doar constructivă și în relația voastră ar trebui să existe loc și pentru laudă. Dacă îl ”lovești” mereu acolo unde îl doare, fii pregătită să-ți răspundă la fel sau să-l pierzi.

5. Lipsa de atenție. Într-o relație, atenția reciprocă a partenerilor este foarte importantă. Dacă partenerul tău nu simte interes din partea ta, s-ar putea să se simtă nedorit.

6. Controlul total. Fiecare dintre noi are nevoie de timp, pe care îl dedicăm hobby-urilor noastre sau comunicării cu prietenii. Dacă îi urmărești fiecare pas și fiecare seară pe care nu ați petrecut-o împreună se termină cu scandal, este puțin probabil ca această relație să fie fericită.

Fiți voi înșivă! Iubiți-vă, respectați-vă și aveți grijă unul de celălalt! Acesta este secretul unei relații de succes.