Dacă îți dorești o relație bună cu soția ta, nu-i spune niciodată aceste 5 fraze!

De multe ori bărbații trebuie să ghicească ce fraze să-i spună femeii, pentru ca ea să nu le interpreteze greșit. Mai mult decât atât, asta poate depinde atât de femeie, cât și de circumstanțe.

Am selectat o listă de fraze, care niciodată nu ar trebui spuse femeii sau, cel puțin, spuse cu prudență.

1. “Mama mea gătea supa altfel.”

Femeia va percepe o astfel de frază ca un reproș sau o comparație, în care ea deja a pierdut. Orice femeie vrea să-și surprindă bărbatul cu mâncarea sa și vrea să audă laude pentru eforturile depuse, dar nicidecum o astfel de expresie comparabilă cu: “Nu mi-a plăcut, supa mamei e mai gustoasă.”

2. ”Potolește-te”

Astfel de fraze devalorizează emoțiile femeii, ceea ce va provoca manifestarea lor și mai intensă. Dacă se întâmplă o situație și vrei să se calmeze, atunci spune-i că este un fleac și nu trebuie să plângă pentru asta. Cea mai bună soluție în acest caz ar fi să o asculți și să fii răbdător.

3. “Fosta mea parteneră avea altă opinie în privința acestui lucru.”

Niciodată! Auzi? Niciodată nu-ți compara soția cu fostele partenere.

4. “Nu ești bărbat, nu vei înțelege asta.”

Pentru femeie este foarte neplăcut să audă astfel de expresii, întrucât ele ascund neîncrederea, etichetarea și îndoielile cu privire la competența ei. De regulă femeile simt asta, ceea ce le provoacă resentimente, care se vor acumula și se vor manifesta într-o altă ceartă.

5. “Da, îmi amintesc, voi face, lasă-mă în pace.”

Pentru femeia ta nu ești un străin și dacă te-a rugat să faci ceva atunci ea crede că vei face imediat, pentru că între voi există sentimente, respect și înțelegere reciprocă. Dacă îți ia timp să faci ceea ce te-a rugat, atunci există posibilitatea ca femeia să se îndoiască de relația voastră. În acest caz ea crede că: “l-am rugat> nu face> nu mă iubește și nu mă apreciază”.

De multe ori, poate părea că în frazele aruncate la întâmplare nu există nimic important și distructiv, dar ele rămân în mintea femeii pentru o lungă perioadă de timp, iar apoi ți le reamintește de multe ori.