5 Cele mai Îngrozitoare Complimente pe care i le poți spune unei femei. Uneori este mai bine să taci!

”Complimentul este ca un sărut prin voal.” – Victor Hugo

Nu este un secret că femeile iubesc cu urechile. Și, în ciuda dorinței de a câștiga atenția s*xului frumos, bărbații uneori pot spune lucruri nepotrivite. Iată câteva complimentele pe care e mai bine să nu le spui unei femei:

”Arăți atât de bine! .. astăzi…”

Nu ar trebui să utilizezi în acest context cuvântul “astăzi”, “în seara asta”, “în această rochie”. Femeia va crede că nu este frumoasă și doar circumstanțele întâlnirii o ajută în acest sens.

”Te-ai păstrat atât de bine…”

Comparând femeia cu o piesă de muzeu nu faci decât să-i provoci emoții negative. Crează o graniță figurativă între prietenii care te vor înțelege și femeia care nu va fi mulțumită de cele spuse.

”Ai o frunte atât de frumoasă, să mergem la mine…”

Chiar și astfel de fraze poți auzi de la bărbați. Probabil credeți că este un compliment ciudat, pe care îl poate spune cineva cu intenții negative. Dar nu este așa. O astfel de frază iese din gura bărbaților, fie din cauza incapacității de a spune cuvinte plăcute, fie din lipsa de imaginație, experiență și pricepere.

Evidențierea defectelor

Pick-up – maeștrii incompetenți continuă să utilizeze complimentele subliniind neajunsurile femeii. De exemplu: “Ești mai frumoasă decât toate prietenele tale grase”, “Îmi plac picioarele tale scurte”.

”Ești ca o floare singuratică în gradina bunicii…”

Dacă nu vorbești într-o limbă artistică, nu încerca să te dai un mare poet. Femeia nu va înțelege și te va considera un ciudat. Apropo, dacă pregătești în avans un compliment care va face doamna să zâmbească și nu vei uita cuvintele, îți poți încerca norocul.

Nu merită să spui complimente negândite, care la început para fi adecvate și frumoase. Așadar, fii atent și politicos cu interlocutoarea ta și ține minte că uneori este mai bine să păstrezi tăcerea.