Diferența de vârstă între parteneri pe care o preferă fiecare semn zodiacal.

Unii nativi ai zodiacului preferă parteneri mai în vârstă, mai experimentați, alții dimpotrivă, își aleg parteneri mai tineri. Iată ce preferințe au semnele zodiacale:

VARSATOR

Vărsătorul nu este împotrivă să se întâlnească cu parteneri experimentați.  El vrea alături de sine o persoană care știe ce face și care este capabilă să-l învețe ceva. Este unul dintre cele mai inteligente semne ale zodiacului, având o viziune mai matură asupra lucrurilor.

Relația cu un partener mai în vârstă, va însemna că el a găsit persoana care îl va inspira întotdeauna la noi realizări și experimente neobișnuite.

CAPRICORN

Capricornul întotdeauna este căutarea unui partener care vrea să se stabilească și înțelege clar ce vrea într-o relație. În plus, el manifestă un interes activ față de acei parteneri care au realizat multe în viața lor și știu foarte bine care este prețul succesului. Ei au nevoie de cineva care să-i inspire și să fie o confirmare a faptului că munca grea întotdeauna este recompensată.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii pot începe o relație cu un partener mai adult doar pentru a afla cum este asta. Dacă această experiență le aduce plăcere, ei vor fi bucuroși să o repete de mai multe ori. Săgetătorii sunt atrași de oamenii încrezători care nu acordă atenție opiniei străine. O astfel de încredere – este ceea ce le lipsește atât de mult Săgetătorilor.

FECIOARĂ

Atunci când Fecioara își caută un partener, se uită la cei care îi provoacă un sentiment de liniște. Relațiile pentru acești nativi sunt asociate cu nevoia de a găsi stabilitate, de aceea rareori vor acorda atenție unor parteneri mai tineri. Partenerii mai în vârstă posedă nivelul necesar de control de care au nevoie Fecioarele.

PEȘTI

Peștii sunt un alt semn al zodiacului care tind spre relații pașnice. Ei caută întotdeauna parteneri cu care să petreacă seara împreună după o zi grea de muncă. Acesta este motivul pentru care adesea acordă atenție persoanelor mai experimentate, mai mature. Acest nativ vrea să fie sigur că partenerul său va avea grijă de el și îi va aduce armonie în viață.

BERBEC

Berbecul se poate comporta impulsiv, copilăresc, de aceea are nevoie de un partener adult care îi va putea aduce control și pace în viață. În plus, are nevoie de un partener cu adevărat încrezător și experimentat care să-l motiveze să devină mai bun și mai responsabil în fiecare zi.

GEMENI

Curiozitatea Gemenilor îi încurajează să se întâlnească cu parteneri adulți. Desigur, ei nu sunt interesați numai de relații cu astfel de parteneri, dar sunt întotdeauna gata să încerce ceva nou în căutarea idealului.

Gemenii sunt siguri că partenerii mai în vârstă, datorită experienței, îi vor putea surprinde cu ceva nou în dragoste și în intimitate. Dar de îndată ce vor obține ceea ce doresc, ei vor căuta un alt partener, capabil să-i surprindă cu ceva nou.

BALANȚA

Balanțele preferă să se întâlnească cu parteneri mai în vârstă, întrucât sunt sigure de disponibilitatea acestora de a avea o relație serioasă. În plus, sunt iubiți extrem de pasionați. Acest nativ vrea ca partenerul să să se dedice complet relației existente, la fel cum o face el.

TAUR

Taurul, cel mai probabil își va căuta un partener mai tânăr. El crede în puterea romantismului, care va funcționa doar în cazul unui partener mai puțin experimentat. El iubește să-și învețe partenerul ceva nou. Cu partenerii mai în vârstă nu vor reuși acest lucru, aceștia fiind mai experimentați.

LEU

Leului nu-i pasă de vârsta partenerului, atât timp cât această relație îi aduce multă iubire și atenție. Adoră să fie cu un partener care știe să se distreze și să petreacă timpul alături de el.

Leul nu are nevoie de un partener care să aibă grijă de el, pentru că nici el nu planifică să aibă grijă de nimeni. El are nevoie de o persoană care, indiferent de vârstă, va fi pe picior de egalitate cu el.

RAC

Racii sunt incredibil de grijulii și protectori. Ei adoră relațiile cu parteneri lipsiți de apărare, pentru că doar așa își conștientizează adevărata valoare.

Racul are mai multe șanse să se întâlnească cu un partener mai tânăr. Abilitatea de a avea grijă, de a proteja partenerul, de a-l învăța ceva nou în fiecare zi este exact ceea ce caută Racul într-o relație.

SCORPION

Scorpionii nu au preferințe în ceea ce privește vârsta partenerilor. Dacă le-a plăcut cu adevărat cineva și au trecut de prima întâlnire, această întrebare nu-i preocupă deloc.

Scorpionii sunt prizonierii propriilor instincte și dorințe. Vârsta nu joacă niciun rol în ceea ce privește durata relației, pentru că partenerii adulți se pot dovedi a fi destul de schimbători și spontani, precum și cei tineri, care pot fi parteneri destul de experimentați.