Cum înțelegi că iubești cu adevărat sau doar ești îndrăgostit? Iată 5 Diferențe!

Nu confundați iubirea adevărată și sentimentul de îndrăgostire – aceste două concepte nu ar trebui puse pe același cântar. Dar care este diferența între a iubi pe cineva cu adevărat și a fi îndrăgostit? Descoperă mai jos:

1. Durata

Sentimentul de îndrăgostire, de regulă, trece la fel de repede precum a început. O scânteie – și ești îndrăgostit, altă scânteie – și deja nu mai iubești. Iubirea însă, este un sentiment mult mai profund, care nu dispare într-o clipă.

2.Imaginea

De obicei, ne îndrăgostim de imaginea omului, adică la început îl evaluăm la exterior fără să-l cunoaștem, dar deja credem că îl iubim. Iubirea adevărată – se dezvoltă treptat, de multe ori apare dintr-o prietenie lungă, atunci când cunoaștem omul treptat.

3. Vezi lucrurile clar

Iubirea – este, de fapt, un sentiment obișnuit. Atunci când stai ferm cu picioarele pe pământ, nu plutești cu capul în nori influențat de euforia sentimentului de îndrăgostire.

4. Acceptarea

Dacă iubești cu adevărat omul atunci ești gata să-i accepți toate defectele, ceea ce nu se poate spune despre sentimentul de îndrăgostire. De îndată ce începi să cunoști conținutul interior, se pare că și sentimentele undeva dispar.

5. Aspectul exterior

Atunci când te pregătești să mergi la întâlnire, acorzi o mare atenție felului în care arăți. Acest lucru, de obicei, se întâmplă doar când ești îndrăgostit. Astfel încerci să obții o reacție din partea partenerului.