Descoperă-te! Iată ce poate spune Culoarea Preferată Despre Tine.

Chiar dacă garderoba noastră este plină de culori, oricum există una predominată. Apropo, acest lucru se referă nu numai la haine, ci și la alte obiecte: de exemplu, pieptenele, căștile, jurnalul și multe altele.

Iată ce putem afla despre oameni, în funcție de culorile preferate:

ALB

Oamenii în viața cărora predomină albul, sunt foarte reținuți și organizați. Ei preferă minimalismul și acuratețea în toate. Desigur, din exterior, pot arăta ca niște snobi, dar nu este chiar așa, însă perfecționismul uneori, îi împiedică să trăiască. Chiar și cele mai mici decizii le vor analiza minuțios. Înainte de a face ceva se vor gândi de o sută de ori.

NEGRU

Cu siguranță este culoarea oamenilor încrezători și autosuficienți. Ei întotdeauna încearcă să controleze situația și li se pare că toți cei din jur au nevoie de sprijinul lor. Toate emoțiile și sentimentele le păstrează profund în interior, ținând oamenii la distanță. Probabil nu este un lucru rău, însă ar trebui să aduceți și alte culori în viața voastră.

GRI

Ești o persoană de încredere pe care te poți baza întotdeauna. Cel mai mult îți este teamă de confuzie și conflicte, de aceea încerci să le eviți. Ești foarte greu de convins, dacă ai o poziție vei fi neînduplecat. Dar, din nou, pentru a evita confruntarea, încerci să menții neutralitatea.

ROȘU

Ești o personalitate la fel de strălucitoare precum e și culoarea ta preferată. Poți vorbi deschis despre orice. Ești o persoană plină de energie și forțe pentru noi descoperiri și aventuri. Să construiești o carieră și să ai succes  – nu este o problemă pentru tine.

GALBEN

Este o culoare strălucitoare care aduce un flux de energie pozitivă. De obicei, oamenii care preferă galbenul sunt foarte neobișnuiți, nu seamănă cu alții. Sunt personalități creative, potențialul cărora uneori întrece limitele, dar acest lucru nu îi împiedică să manifeste inventivitate în tot.

VERDE

Ești o persoană foarte apropiată de natură: îți place să admiri frumusețea lumii. Ești un om foarte calm și rezonabil.

ALBASTRU

Ești o persoană destul de reținută și conservatoare, de aceea ești obsedată să controlezi și să știi totul. Cu toate acestea, succesul te însoțește mereu. Ești o fire credulă, dar asta nu te împiedică să trăiești.