Îți dorești o viață frumoasă? Atunci respectă aceste 10 reguli simple!

O viață frumoasă – este cea pe care o creezi cu propriile mâini. Ea nu-ți aduce bucurie numai ție, ci și celor din jurul tău. O viață frumoasă – este viața în care se combină armonios sensul, bucuria și eficiența. O astfel de viață poate fi numită și simplă, dacă omul o trăiește în mod natural și cu încredere. Iar pentru asta, este suficient să respectăm niște componente simple, dar foarte importante, fără de care nu putem ajunge la acea viață frumoasă.

1.Cea mai importantă muncă pe care trebuie să o facă omul este munca interioară.

În fiecare zi, încearcă să faci ceva semnificativ, asta te va ajuta să devii mai profund. Adevărul este că, pentru a obține un rezultat decent de la viața spre care tinzi, mai întâi trebuie să devii cel care ești cu adevărat.

2.Tot ce ți se întâmplă în viață – este o școală de creștere.

Tot ceea ce ți se întâmplă, bine sau rău, se întâmplă cu un singur scop – să vezi ce ai nevoie cel mai mult în acest moment al vieții tale. Conștientizând acest lucru, pune-ți întrebarea: “Ce oportunități pozitive pentru creșterea interioară mi se deschid în această situație?” Și vei înțelege ce sursă inepuizabilă de pace interioară este aceasta.

3. Fii sincer cu tine însuți.

Cea mai bună viață – este viața ta reală. Niciodată nu te trăda. Fii curajos și încearcă să-ți scoți masca socială – arată-te lumii așa cum ești adevărat. Astfel și tu, și lumea veți deveni mai bogați.

4. În viață obții doar ceea ce oferi

Este important să înțelegi că viața ta exterioară este o reflexie a vieții interioare. Pentru ca lumea ta exterioară să se schimbe, trebuie să: arunci o lumină peste toate părțile umbrite, să-ți conștientizezi credințele false și ideile limitate, să-ți depășești fricile care te împiedică să crești.

5. Nu vedem lumea așa cum este, ci așa cum suntem noi

Realitatea fiecărei situații particulare se depune în conștiința ta, în contextul tău personal. Purificându-ți conștiința, îți purifici viața și numai atunci vei avea ocazia să vezi Adevărul.

6. Ascultă-ți inima. Înțelepciunea ei niciodată nu te va înșela.

Ascultând sfatul inimii, te vei putea mișca cu încredere în direcția pregătită de soartă.

7. Manifestă interes pentru tot ce îți arată viața.

Renunțând la control, vei elibera un spațiu imens în care vor veni noi oportunități și bogății.

8. Ai grijă de tine.

Zilnic încearcă să faci ceva care te va ajuta să-ți întărești mintea, trupul și spiritul. Manifestă actele necesare de iubire și respect de sine.

9. Construiește relații umane.

În relația cu oamenii din jurul tău, încearcă să fii mai profund. Ajută-i pe alții să-și atingă obiectivele. Oferă ajutor fără să aștepți o recompensă. Amintește-ți că ai venit în această lume pentru a o face mai bogată. Uitând acest Adevăr, te vei trăda.

10. Ai grijă de moștenirea ta

Una dintre cele mai profunde nevoi ale omului este de a trăi pentru o cauză, mai mult decât pentru el însuși.

Extras din cartea ”Sfântul, surferul şi CEO-ul” Robin Sharma