Cum începi o nouă zi corect? 6 Sfaturi Utile doar pentru bărbați!

Cât de productivă va fi ziua ta depinde de modul în care îți începi dimineața. Aceste 6 sfaturi vor ajuta bărbații să-și înceapă ziua corect, pentru a bine dispuși și plini de energie.

1.Exercițiile fizice

Antrenamentul matinal este o modalitate foarte bună de a-ți trezi mintea și a-ți energiza corpul. Datorită acestui obicei, corpul tău va deveni mai puternic și va lua forme mai atractive. Efortul fizic provoacă producerea hormonului fericirii – endorfina, care te ajută să rămâi bine dispus toată ziua. Persoanele care fac sport sunt mai rezistente la situațiile stresante.

2. Micul dejun

Corpul tău – este o mașină biologică uimitoare. Pentru buna funcționare are nevoie de combustibil nutritiv și de calitate înaltă. Cel mai bun mic dejun constă din carbohidrați și proteine ușor digerabile. Poți pregăti fulgi de ovăz cu fructe uscate sau omletă cu legume. Dacă te grăbești, iaurtul cu conținut ridicat de grăsimi de asemenea, va o idee bună pentru micul dejun.

3. Îngrijirea cavității bucale.

Un zâmbet alb strălucitor și dinții sănătoși reprezintă cartea de vizită a oricărui bărbat. După ce ai servit micul dejun – neapărat îngrijește-ți cavitatea bucală.

4. Îngrijirea pielii

În timp ce faci dușul de dimineață fă-ți un masaj facial ușor și nu ezita să utilizezi o cremă de curățare a pielii. Alege un produs care conține soluție de acid salicilic, cu efect exfoliant. Astfel de proceduri matinale sunt extrem de benefice pentru sănătatea feței tale.

5. Cafeina

Diferitele tipuri de ceai și cafea neagră conțin o cantitate mare de antioxidanți necesare corpului nostru, care nu numai că ne ajută să ne energizăm dimineața, ci și ne păstrează tinerețea. Dacă bei aceste băuturi în mod regulat și în cantități mici, poți reduce probabilitatea formării celulelor canceroase.

6. Parfumul 

Utilizează apă de toaletă de același miros. Datorită acestui fapt, oamenii din jur, în special femeile, vor asocia acest miros cu tine. Alegerea mirosului potrivit poate fi o sarcină dificilă, de aceea nu ezita să ceri ajutorul unei prietene.