15 Motive pentru care Leii sunt cei mai buni nativi ai zodiacului

Oamenii născuți în zodia Leu se disting prin sociabilitate, creativitate și abilitatea de a-și construi viața după propriile reguli. În general, sunt oameni inteligenți care nu se tem de dificultăți, dar uneori devin încăpățânați, mândri și aroganți. Cu toate acestea…

1. Planetele nu întâmplător se rotesc în jurul Soarelui. Pentru viață, Leii au nevoie doar de căldură și lumină. Cei care au norocul să se apropie de Leu, se molipsesc de bucuria și veselia lui. În mod ideal, Leii ar prefera să fie vară pe tot parcursul anului!

2. Leul – este un prieten pe viață… Poți avea încredere necondiționată în el, pentru că este foarte loial. Dacă te-ai supărat pe Leul arogant, el nu te va opri, dar de îndată ce vei decide să te întorci, te va accepta cu brațele deschise, indiferent cât durează dezacordul vostru. Leii țin minte totul, dar pot ierta.

3. … sau un dușman pe viață. După cum am menționat, Leul are o memorie bună. Nu te lăsa înșelat de farmecul lui: dacă un prieten sau o persoană apropiată îl trădează și nu-și cere scuze, nu va fi ușor să-i câștige încrederea din nou.

4. Leii știu să ofere daruri. Ei sunt foarte generoși și prietenoși, așa că știu să aleagă darul perfect. Și nu așteaptă recunoștință din partea ta.

5. Și adoră să primească daruri. Nu-i oferi orice cadou. Leului i se potrivesc doar darurile bine gândite. Desigur, îi va fi plăcut orice semn de atenție, însă preferă cadourile scumpe și de lux.

6. Cu ei întotdeauna va fi vesel. Dacă îți lipsesc spontaneitatea, distracțiile și divertismentul, ai nevoie de un prieten Leu. El știe să se distreze, iar o petrecere fără amicul tău – nu este petrecere.

7. Dar nu-ți face planuri cu el. Desigur, ar trebui să-l inviți la toate petrecerile, dar nu te gândi că va fi punctual. Această trăsătură îi dă un anumit mister – dar este mult mai distractiv, când în cele din urmă apare.

8. De fapt, Leul se simte bine și acasă. Adoră să stea în pat, să privească filme, să mângâie pisica și să poarte haine confortabile. De asemenea, îi place să fie răsfățat ca un pisoi.

9. Leii sunt foarte grijulii cu cei dragi. Un lider bun întotdeauna se asigură că toți membrii familiei trăiesc în siguranță și prosperitate. Dacă vei răni o persoană apropiată lui, vei auzi vuietul unui Leu furios.

10. Celebrități născute în această zodie. Mick Jagger, Yves St. Laurent, Madonna, Arnold Schwarzenegger, Barack Obama, Andy Warhol, Kubrick, Hitchcock, Whitney Houston, Neil Armstrong, De Niro, Jennifer Lawrence, Coco Chanel, Slash, Amelia Earhart, Usain Bolt, J. Rowling, Napoleon…

11. Leul se descurcă în toate. El știe cum să pună lucrurile în ordine și să arunce tot ce este inutil. Acest lucru se aplică nu numai în casă, ci și în orice situație de viață. Deci, dacă ai probleme, sună-l, el se va descurca.

12. Alături de el întotdeauna arați bine. Este suficient să stai alături de Leu – și strălucirea lui se reflectă asupra ta. Leul nobil întotdeauna te va ajuta să alegi ținuta potrivită pentru dans, întâlniri sau interviuri. Poți avea încredere în el, pentru că este un stilist înnăscut.

13. Leul – este iubitul perfect. Generos, pasionat și fierbinte, Leul este minunat în dragoste și în pat. Este încrezător, fermecător și grijuliu. Chiar dacă aroganța lui uneori ți se pare excesivă, niciodată nu vei uita un astfel de iubit.

14. Poți avea încredere în Leu. Dacă Leul are încredere în tine, așteaptă același lucru în schimb. Și nu încerca să-l trădezi – are o memorie bună!

15. Calitățile lui negative îl fac o persoană de succes. Încrederea în sine și înțelepciunea cu ușurință se pot transforma în vanitate, mândrie și aroganță. Acest lucru îi permite adesea să facă o carieră de succes în politică. Dar, în  sufletul lui, Leul rămâne întotdeauna foarte bun.