Frumusețea femeii prin ochii bărbaților. Ce preferă: blondele sau brunetele?

Probabil, toate femeile de pe această planetă sunt interesate de frumusețe. Chiar și cele care nu-și fac griji din cauza aspectului în viața de zi cu zi, cel puțin de sărbători, intuitiv încearcă să se aranjeze, să se facă frumoase. Dar, mai presus de toate, femeile sunt interesate dacă bărbații le consideră frumoase.

Cu ajutorul unor prieteni-bărbați din mediul meu am realizat un mini-sondaj și mi-au spus despre preferințele lor.

Brunete sau blonde?

Majoritatea bărbaților care au participat la sondaj au fost de acord că nu contează culoarea părului. Dacă femeia este frumoasă și bună, poate avea și păr albastru. Însă, absolut toți bărbații consideră că fetele cu părul lung și îngrijit – automat sunt frumoase.

Cu machiaj sau fără?

Aici opiniile s-au împărțit. Însă au fost unanimi într-un singur lucru – dacă există machiaj, atunci să fie natural și minim. Unii au fost împotriva cosmeticelor, dar cu toate acestea, nu au putut deosebi pe imagine dacă fata are un machiaj natural sau nu.

Pe care femei le consideră frumoase?

Contrar stereotipurilor, toți (subliniez – TOȚI) bărbați au răspuns în unanimitate că o femeie frumoasă este, de asemenea, și inteligentă. Educată, interesantă, înțeleaptă. Cu care ai despre ce vorbi. Pe de altă parte, acest lucru este logic. O femeie inteligentă niciodată nu-și va permite să fie urâtă.

Frumusețea este un concept neclar. Se spune că frumusețea nu depinde de noi, ci de cel care ne privește. Și în ochii îndrăgostiți, ea se dublează. Fiecare om are standardul său de frumusețe. Însă bărbații descriu o fată frumoasă aproximativ așa: feminină, bună, blândă. Se pare că este vorba doar de personalitate, nu și despre aspect.