7 Lucruri din biografia ta pe care nu merită să i le spui bărbatului.

Atunci când bărbatul vede pentru prima dată femeia, el își creează o anumită opinie despre ea. În timp, aceste cunoștințe doar cresc, iar imaginea devine tot mai clară. Bineînțeles, fiecare bărbat și-ar dori ca pe această imagine să nu fie anumite pete. Ce lucruri din biografie nu merită să le spui iubitului tău?

1.Nu vorbi despre relația anterioară

Chiar dacă ai decis să fii sinceră cu actualul partener – ocolește subiectul relațiilor anterioare. Fiecare bărbat vrea să fie primul, de aceea, este mai bine să nu știe câți parteneri ai avut până la el, să nu se tortureze cu gândul că ești departe de a fi o persoană inocentă.

2. Nu compara relația anterioară cu cea actuală.

Nu este cea mai bună idee să-i arăți ce fel de relație nu vei tolera prin exemplul relației anterioare. Cu siguranță, bărbatul nu va încântat că îl compari cu cineva, că proiectezi fostele relații cu greșelile lor, asupra relației actuale.

3. Nu merită să discuți detaliile intime ale foștilor parteneri, indiferent de context.

Bărbații, nu prea iubesc când femeia începe o discuție despre “virtuți”: totul poate fi demonstrat și fără cuvinte. Iar dacă există probleme, atunci cu amintirile din experiența trecută cu siguranță nu le vei putea rezolva. Nu este nevoie ca bărbatul să știe de unde ai cunoștințe atât de profunde în această sferă “incomodă”.

4. Nu vorbi despre tinerețea ta “furtunoasă”, dacă a fost așa.

Nu are sens să vorbești despre ceea ce nu ești mândră.

5. Încearcă să ocolești poveștile care te-au pus în poziții incomode, ridicole și absurde.

Nu este o idee tocmai bună să te ridiculizezi singură în fața bărbatului care de abia încearcă să te cunoască.

6. Păstrează tăcerea și despre conflictele cu părinții.

Bărbații percep relația dificilă a fetei cu părinții ei ca un fapt care va afecta a priori abilitatea de a lucra asupra relației. Bărbații, subconștient, percep aceste femei ca fiind incapabile să construiască o familie puternică.

7. Nu merită să-ți exagerezi realizările.

Mai bine să spui adevărul, decât să minți. Într-o zi minciuna va fi descoperită și îți va fi rușine sau va trebui să minți tot timpul, astfel încât prima minciună să rămână secretă.