Nicio femeie nu va suporta mult timp un astfel soț! Evită să fii unul dintre ei!

Femeile sunt răbdătoare. Ele închid ochii la multe defecte pe care le au bărbații lor. Dar într-o zi răbdarea li se epuizează. În cazul unor soți din lista de mai jos, răbdarea nu poate dura mult timp.

1. Soțul “Pasăre călătoare”

Există un tip de bărbați, care nu conștientizează că inelul de pe deget și ștampila din pașaport – sunt nu numai simbolurile unei căsătorii înregistrate, ci și a dragostei, loialității, începuturilor comune.

Acești bărbați sunt căsătoriți numai teoretic, pentru că în realitate duc un mod viață ca și până la căsătorie. Ei sunt indiferenți față de familie, față de casă, iar unii și față de propriii copii. Ei se simt liberi de toate obligațiile.

2. Soțul ”tiran”

Există femei care sunt gata să trăiască ani întregi sub jugul unui om cu un caracter greoi și puternic. Uneori, nici măcar din propria voință, ci printr-o coincidență banală. Aceste femei pot fi doar compătimite. Însă multe dintre ele rezolvă repede problema tiraniei: nu există soț – nu există probleme. Mai ales dacă ai unde pleca după divorț.

3. Soțul ”mobilă”

Acesta este un tip special de bărbați. În casă ei sunt ca un element de decor. Nu au interese, nu au hobby-uri, nu le pasă de nimic, sunt de acord cu totul, iar lista lor de activități se se reduce la muncă și canapea. Femeile se plictisesc repede de astfel de parteneri.

4. Soțul ”veșnic șomer”

De regulă, aceștia sunt bărbații creativi care mereu caută și așteaptă gloria națională sau pur și simplu sunt leneși. Femeia este capabilă să-și asume toate treburile casnice, finanțele și soțul ”temporar șomer”. Dar, de regulă,  nu rezistă mult timp, pentru că de îndată ce simte sprijinul, acest bărbat își permite să fie și mai leneș.

5. Soțul gelos

Bărbatul cu un “nivel de gelozie” crescut este foarte periculos. Femeile obosesc rapid de astfel de bărbați, întrucât neîncrederea lor uneori ajunge la extreme.

6. Soțul ”voi face mâine”

În principiu, mulți bărbați păcătuiesc cu asta. Însă, atunci când el lasă totul pe mai târziu, iar femeia trebuie să facă lucrurile în locul lui, ea înțelege că se poate descurca și singură, fără un astfel de soț lângă ea.

7. Soțul extrem de sentimental

Femeia vrea să vadă alături de ea un bărbat puternic. Dacă blândețea este jucată, iar nivelul de grijă “întrece limitele”, în timp ce el este extrem de ”dulce” – femeia va ieși rapid din acest “joc”.