6 Criterii de Bază după care Bărbatul își alege Soția

Chiar și cel mai înrăit burlac mai devreme sau mai târziu întâlnește femeia care îi va topi inima. Ce calități, potrivit bărbaților, trebuie să aibă o femeie pentru a ocupa locul de soție?

1.Interesele comune

Interesele comune – nu înseamnă că femeia ar trebui să iubească boxul, pescuitul sau să înțeleagă totul despre mașini. Bărbatul caută femeia care are aceleași viziuni asupra vieții, asupra unui viitor comun. Pentru bărbat acest lucru este extrem de important, întrucât pasiunea cu timpul trece, iar alături de el vrea o femeie cu care îi va fi interesant, sigur și plăcut.

2. Blândețea și grija.

Chiar dacă ai cucerit bărbatul fiind o femeie fatală, asta nu înseamnă că el vrea să te vadă întotdeauna așa. La începutul relației, atât bărbatul cât și femeia tind să-și arate cele mai bune părți, dar adevăratele “fețe” și dorințe ale cuplului sunt puțin diferite. Adesea, bărbatul nu are nevoie de o leoaică fatală (bine, poate doar în pat), ci de o femeie blândă și grijulie. Întorcându-se acasă de la serviciu el încearcă să ajungă într-un refugiu calm, nu într-un vulcan de pasiune. Viața în cuplu necesită răbdare și o înțelepciune incredibilă din partea femeii. Prezența acestor calități este cheia fericirii.

3. Modestia.

Bărbatul prin natura sa este un vânător și, desigur, tinde ca femeia lui să fie cea mai bună, de aceea vânează fetele ”fierbinți”. Însă, în căsătorie sunt importante alte calități. Frumusețea, formele voluptoase și s*xul non-stop sunt înlocuite de afecțiune, blândețe, modestie și castitate. O astfel de femeie poate fi prezentată părinților și este perfectă pentru rolul de mamă.

4. Abilitatea de a fi o bună gospodină. Bărbatul întotdeauna caută o bună gospodină, femeia care iubește ordinea, care gătește mâncăruri gustoase și poate crea un cuib confortabil. Este adevărat că există o categorie de bărbați pentru care acest criteriu nu este atât de important și ei sunt dispuși să-și protejeze femeile angajând menajere.

5. Înțelegerea. Femeia care înțelege bărbatul, îi înțelege nevoile, îi respectă dorințele și ține cont de interesele lui, îl va cuceri instantaneu. Relațiile ideale se construiesc atunci când partenerii își acordă reciproc o anumită libertate, nu atunci când se ”sufocă” unul pe celălalt. Bărbații, precum și femeile, au nevoie de întâlniri cu prietenii, au necesitatea să petreacă timpul în afara relației, să se relaxeze și să se întoarcă acasă plini de energie și iubire.

Fidelitatea. Încrederea – este unul dintre cei patru piloni pe care se construiesc relațiile armonioase și puternice. Bărbatul o va alege de soție pe cea în care are încredere absolută, cu care se simte calm și confortabil. Bărbatul poate ierta multe lucruri: capriciile, “poftele veșnice” și lacrimile femeii, dar niciodată nu va ierta trădarea.