6 tipuri de soții de care bărbații se plictisesc rapid. Evită să fii una dintre ele!

Femeile ar trebui să știe că bărbații se plictisesc repede de relație, dacă ele fac parte din tipurile de soții enumerate mai jos.

1. Femeia-mamă

În primele luni de relație bărbatului chiar îi va plăcea o astfel de femeie, care îl face să se simtă din nou un băiețel iubit, prețuit și răsfățat.

Însă “culorile” hiper-protecției” și hiper-grijii” se estompează repede și bărbatul se plictisește de o asemenea atenție excesivă. Astfel începe nemulțumirea și încercările de a ieși de sub “aripa și fusta” ei.

Dacă femeia nu înțelege la timp cum ar trebui să-și trateze soțul, relația se poate încheia cu divorț.

2. Femeia cu poziția: ”ești obligat”

Bărbații sunt conștienți de povara responsabilității pe care și-o asumă atunci când creează o familie. Dacă partenera îl va certa și îl va deranja cu discuții despre obligațiile masculine, în curând cuplul poate ajunge la divorț. Bărbaților nu le place această presiune, mai ales dacă femeia vorbește rar despre îndatoririle și obligațiile sale.

3. Femeia lacomă

Există astfel de femei la care întotdeauna totul este rău. Și inelul nu este destul de auriu, și diamantele nu sunt suficient de mari… Pentru astfel de femei, oricât nu te-ai strădui, nu vei primi mulțumiri și aprobare niciodată. Poftele lor cresc mai repede decât bărbatul este capabil să câștige.

4. Bărbații se plictisesc de femeile care se dedică profesiei și nu observă ce se întâmplă în viața lor.

Mai ales dacă el câștigă suficient pentru a întreține familia. Bărbații apreciază femeile care muncesc umăr la umăr cu ei în momentele dificile. Însă dacă dependența de muncă apare pe baza propriului egoism și nu a situațiilor de viață, atunci bărbații privesc asta ca pe ceva negativ.

5. Bărbații se plictisesc și de soțiile leneșe

În acest caz bărbații își găsesc amante: nu dintre cele mai frumoase, dar care știu să pregătească cele mai gustoase bucate.

6. Soțiile care ”degradează”

Femeile care încetează să se dezvolte, să citească, să afle lucruri noi, care se scufundă în lumea scutecelor atunci când ajung în concediul de maternitate.

Cu tot respectul pentru mama copiilor săi, însă bărbatul nu va sta mult timp alături femeia care a devenit obsedată de copil și de treburile casnice.