Iată de ce bărbații preferă relațiile cu femeile ”accesibile”.

Bărbații nu au iubit niciodată femeile accesibile, în adevăratul sens al cuvântului. Chiar și astăzi, relațiile cu astfel de doamne – sunt doar o manifestare a lenii.

Nu există necesitatea să le cucerească 

Femeile, de-a lungul secolelor nu-și schimbă convingerile. Chiar și în secolul 21, doamnele încă mai așteaptă de la bărbați fapte serioase și demonstrative. Dar, din păcate, “industria modernă a romantismului” este construită pe componenta financiară. Acum 30-40 de ani, femeia ar fi fost fericită și dacă i se aducea un buchet de lalele. Iar astăzi nu o poți surprinde nici cu cei mai frumoși trandafiri.

Bărbatul modern trebuie să aibă portofelul gros pentru a “corespunde”, dacă pretinde la ceva. Cel puțin pentru cele mai simple lucruri în perioada de curtare: flori, cadouri drăguțe, cinema, cafenea, taxi dacă nu are transportul propriu.

Desigur, oricărei femei îi este plăcut când bărbatul o curtează frumos. Doar că nu oricine merită, însă toate femeile cer asta, fără să corespundă în schimb. De aceea, bărbații au început să trateze negativ perioada de “cucerire”. Bărbatului nu-i este clar dacă femeia are sentimente sau nu, dacă intenționează să aibă o relație sau nu. Iar ceasul ticăie și banii se duc. Curtarea fără o continuare – este o “investiție” nefavorabilă, prin ochii bărbaților.

Cu femeile accesibile este mai ușor

Ele imediat își exprimă “condițiile”, fără ocolișuri. Și pe fundalul celor care adoră să-și crească prețul, arată de multe ori chiar mai bine. Într-o astfel de relație, de asemenea există sentimente. Pentru că, într-o oarecare măsură este mai onestă, în ea de la început nu există niciun joc… Bărbaților le este mai convenabil să înceapă relații cu astfel de femei.

Însă, se căsătoresc, de regulă, cu altele. Cu cele pentru care trebuie să lupte, care par a fi mai “nevinovate” decât cele accesibile.