6 tipuri de femei care, cel mai probabil, vor distruge viața bărbatului. Încercați să nu fiți ca ele!

Astăzi se obișnuiește să se dea vina pe bărbați pentru unele lucruri, însă mulți uită că nici femeile nu sunt ”perfecte”. Există câteva tipuri de femei de care bărbații ar trebui să stea cât mai departe:

1.Femeia -”Scorpie”

Aici pot fi incluse acele femei care încearcă să-și atingă obiectivele prin orice metodă.  Ele sunt preocupate de interesul personal, își cunosc valoarea și nu vor pierde niciodată ocazia să-i arate bărbatului unde îi este locul.

Femeia-scorpie  încearcă să cucerească bărbatul astfel încât acesta să facă “în mod voluntar” tot ce își dorește ea.

2. Femeia-mamă

Sunt femeile care își asumă rolul de mamă a bărbatului, încearcă să-l înconjoare cu dragoste, grijă și atenție, uitând că bărbatul trebuie să fie capul familiei, să aibă el grijă, să fie a autoritate și un exemplu de curaj.

Din păcate, aceste femei, cu bunele lor intenții, fac din partenerii lor niște bărbați complet răsfățați, incapabili să se adapteze vieții.

3. Femeia extrem de pasionată

Bărbații sunt atrași de astfel de femei conștient și inconștient, uitând un adevăr simplu. Acest tip de femei – își înțeleg perfect frumusețea, atractivitatea și puterea. Ele manipulează bărbații și îi fac dependenți de relație.

4. Femeia care calculează totul. 

Sunt acele femei care încearcă să-și găsească propriul beneficiu în orice. Pentru ele, relația este, în primul rând o colaborare profitabilă.

5. Femeia – “prințesă”

Ființă capricioasă, dar dintr-un anumit motiv, bărbații îi acordă o atenție sporită. De ce multora le place când femeia se comportă ca o prințesă răsfățată – rămâne un mister.

6. Femeia – ”isterie”

Femeia care face scandal din orice nu este cea mai bună partidă pentru bărbat. În general, bărbații nu iubesc certurile, iar dacă aceasta sunt o normă pentru femeie, atunci îi va fi foarte dificil cu ea.