Cum bărbații testează sentimentele femeii? Ei folosesc aceste 4 Metode îndrăgite!

Ce teste și situații provocatoare pot inventa bărbații, dacă își doresc să verifice femeia, să se asigure că ea chiar îi iubește?

1.Cea mai îndrăgită metodă de verificare este: ”să dispară” câteva zile

Sunt curioși să vadă cum se va comporta partenera, va accepta această dispariție misterioasă cu ușurință sau va fi îngrijorată. Își va petrece timpul liber acasă sau va merge undeva ca să nu se plictisească. Va încerca să-l contacteze, să-l găsească sau să aștepte cu răbdare ca el să apară.

Din păcate, bărbații nu înțeleg că această metodă de testare a sentimentelor poate fi sfârșitul unei relații, întrucât femeile percep foarte dureros astfel de “surprize”. Cel mai probabil, femeia va decide că bărbatul ”a fugit” sau are pe altcineva. Astfel de suspiciuni deja nu-i vor mai permite să aibă încredere deplină în bărbat.

2. Bărbații adoră să-și testeze partenera cu ajutorul geloziei

Pentru a pune planul în aplicare, bărbatul utilizează un “obiect” de s*x opus, căruia îi va acorda semne de atenție. Scopul testului este de a vedea cum aleasa lui va reacționa la o flirtare inofensivă, dacă se va înfuria și va începe cearta.

Din păcate, această metodă, de asemenea, nu este bună, pentru că din nou, subminează autoritatea bărbatului în ochii femeii. Fiți de acord, e riscant să ai încredere într-un bărbat care ”se lipește” de alta chiar sub ochii tăi.

3. Cea mai adecvată metodă – sunt discuțiile

Din fericire, majoritatea oamenilor au o abordare sănătoasă față de relații, așa că încearcă să evite testările sau să creeze situații neplăcute, ci pur și simplu comunică și încearcă să se cunoască mai bine unul pe celălalt.

Din cuvinte, priviri, gesturi, expresii faciale, atingeri, va fi destul de clar dacă există sentimente sau nu.

4. Bărbații, adesea folosesc și o astfel de metodă: cer ajutorul femeii

Poate fi ceva simplu, dar îi va permite femeii să-și demonstreze calitățile pozitive: grija, respectul pentru bărbat.

Cei care recurg la modalități pașnice de a se înțelege, de a se cunoaște reciproc, de regulă, au puterea să construiască relații sănătoase. Iar cei care încep cu verificări și provocări sunt condamnați la discordie.